發表主題 回覆文章
McMuglet
XXX.XXX.2.202

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 7:10 pm

廣告贊助 [隱藏]
我今日 book 了! Wink
回頂端
ChingYee
XXX.XXX.92.187

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 9:27 pm

嘩, 又有新Hall, 我已由Hall 8 轉去Hall 10, 現在Hall 18-20 好似又好吸引, 大咁多, 好難定, 不過一定有一部份人會轉 (之前選不到心水時間那些), 加上8月尾又有expo, 到時心水時間一定好快full.
可惜未有確實圖, 不知係點............會否好過Hall 10 ?? 你地有冇諗住轉?
之前confirm Hall 10, 仲諗住可早d plan 印貼, 現在又有新, 遲d 又唔知仲有冇好d, 那麼到last minutes都唔好印貼住 ???
回頂端
McMuglet

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 9:34 pm

ChingYee 寫到:
嘩, 又有新Hall, 我已由Hall 8 轉去Hall 10, 現在Hall 18-20 好似又好吸引, 大咁多, 好難定, 不過一定有一部份人會轉 (之前選不到心水時間那些)
係呀, 同埋我諗有 d 人, 見 Hall 7/11 較細都唔 book,
而家有大 hall, 遲 d 都可能會好多人 book 呀

加上8月尾又有expo, 到時心水時間一定好快full.
可惜未有確實圖, 不知係點............會否好過Hall 10 ??
地方係大過 Hall 10 呀, 所以我先轉

你地有冇諗住轉?
之前confirm Hall 10, 仲諗住可早d plan 印貼, 現在又有新, 遲d 又唔知仲有冇好d, 那麼到last minutes都唔好印貼住 ???
妳幾時 big day?
回頂端
ChingYee

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 9:48 pm

McMuglet,

我12月尾呀, 你呢? 你知不知所謂3000呎花園係會點? 人造 or 現在已有??

McMuglet 寫到:
嘩, 又有新Hall, 我已由Hall 8 轉去Hall 10, 現在Hall 18-20 好似又好吸引, 大咁多, 好難定, 不過一定有一部份人會轉 (之前選不到心水時間那些)
係呀, 同埋我諗有 d 人, 見 Hall 7/11 較細都唔 book,
而家有大 hall, 遲 d 都可能會好多人 book 呀

加上8月尾又有expo, 到時心水時間一定好快full.
可惜未有確實圖, 不知係點............會否好過Hall 10 ??
地方係大過 Hall 10 呀, 所以我先轉

你地有冇諗住轉?
妳幾時 big day?
回頂端
McMuglet

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:06 pm

McMuglet,

我12月尾呀, 你呢? 你知不知所謂3000呎花園係會點? 人造 or 現在已有??

我出年 3 月 big day 呀
妳 12月, 都仲有一兩個月先印帖, right? Wink

or, 妳有冇去過都會商場呀?
佢拍花園o既位置, 其實係商場內的走廊,
因為條走廊都幾闊o架, 而家就擺o左 d 台灣婚紗相做展覽,
遲 d 就會起個室內的花園

McMuglet 在 Fri Aug 11, 2006 10:33 pm 作了第 1 次修改
回頂端
irenew
XXX.XXX.76.220

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:32 pm

McMuglet,

因為條走廊都幾闊o架, 而家就擺o左 d 台灣婚紗相做展覽,

我知你講邊呀, 禁都好大下喎, 有得諗...
回頂端
ChingYee

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:32 pm

我之前見過台灣婚紗相做展覽, 但地方好似不似3000呎咁大喎

McMuglet,

回頂端
McMuglet

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:36 pm

我之前見過台灣婚紗相做展覽, 但地方好似不似3000呎咁大喎

我又冇咩 concept 3000呎即係幾大呀,
總之一條大直路咁啦
回頂端
ChingYee

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:55 pm

現在好難定, 因如天氣好, 係Hall10 可以影維港喎. 室外景靚好多.
而Hall 18-20 天氣不好就有好處, 可影室內.

我又冇咩 concept 3000呎即係幾大呀,
總之一條大直路咁啦
回頂端
ChingYee

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 10:57 pm

希望佢地可以快d draft個圖, 可睇一睇. 其實 Hall 10 48個seat好似又太少, 但我已hold了best time, 一shift 就不能返轉頭.
回頂端