發表主題 回覆文章
單眼皮0既矇眼仔
XXX.XXX.158.178

發表發表於: Wed Jun 29, 2005 8:30 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想問吓呢有無人【知道、試過或者考慮中】位於上環西港城號稱百年古蹟0既《大舞臺飯店》呢?我同埋女朋友仔一見到就話喇:「踏破鐵鞋無覓處,得來....!」咁之嘛!!!希望各位準新人幫幫手給我一點意見,感激...感激...!!!
急到賴的人上

http://www.lifestylewedding.com.hk/grandstage_gallery.html
回頂端
MIC
XXX.XXX.182.192

發表發表於: Thu Jun 30, 2005 11:45 am

單眼皮0既矇眼仔.

I've booked it already la...

踏破鐵鞋無覓處,得來....!」咁之嘛!!!so...actually, do u like it?
回頂端
Angel(4)
XXX.XXX.138.189

發表發表於: Sun Jul 03, 2005 4:46 pm

我見個場好華麗, 不過食物質數唔知點, 有無人真係有擺過酒, 有無意見?
回頂端
可愛的豬仔
XXX.XXX.67.252

發表發表於: Sun Jul 03, 2005 10:48 pm

我都覺得個場幾靚,不過就唔就腳?
回頂端
Kathryn
XXX.XXX.224.176

發表發表於: Mon Jul 04, 2005 12:38 am

如果你真係俾佢既靚吸引的話你就要小心考慮啦.....因為前幾日陪個朋友上去傾時候佢地簡直係不知所謂.....一肚氣之餘還同她們駁火....我地之前上去睇埸傾既野係不用加錢但到去再bargin想落定時又話要加錢佢初頭都唔認俾我鬧到佢最後都認自己攪錯....俎係佢堅持唔會為佢自己過錯而補夠。佢地咩優惠都俾唔到你呀!!!樣樣都話公司係咁係咁.....樣樣都要打電話去寫字樓問喎....佢地經理又唔係度冇人話到事.....哈哈....邊有理由呀....傾最後又要我地即時落定喎...如果唔係就冇喎...我地bargin到有湯圓加$15,酒水+菓汁加$400囉........只係呢d咁少野都傾左2.5小時呀......最後,我地怕而家落定都咁激氣到時點算呀.....講完唔算既.....所以叫佢俾d時間我地考慮,但佢竟然要係張單度寫明只可以俾1日時間如果唔係就作廢喎.....只係諗呢段野同影印都攪左30分鐘,你話係咪不知所謂。

所以,如果真係為特別的話都要小心d同佢地傾要寫明就得啦....祝大家好運!!
回頂端
娜娜
XXX.XXX.0.231

發表發表於: Mon Jul 04, 2005 2:39 pm

我都BOOK 左呢間~

我覺得呢個世界無十全十美既... 要睇下你自己prefer d 咩先, 例如, 我想要個場夠特別, 我覺得大舞台飯店比到我囉, so 我book 之前都聽過唔少bad comment, e.g. 食物等等.. 但係佢比到我想要既野, 所以我都pop 鎚book 呢間...
回頂端
單眼皮0既矇眼仔
XXX.XXX.158.178

發表發表於: Wed Jul 06, 2005 6:59 pm

本人會0係2OO6年11月在大舞臺飯店擺洒,希望各兄弟姊妹俾D意見或批評,等我能有一個完美的婚宴.如果有人試過搵別的公司重新佈置場地及攝影公司而覺得效果滿意,請[url]email roneechoi@hotmail.com [/url]佈置公司及攝影公司資料給我,除因本身包的基本佈置太簡單外,其實燈光問題一直都是我最擔心的一環,但驚會影相出來的效果較暗,怎辦?我到現時還未找到令我信得過的佈置公司及攝影公司,因實在太多黑店...麻煩大家幫下手.Thank You so much!
回頂端
Clement
XXX.XXX.112.23

發表發表於: Wed Jul 06, 2005 7:52 pm

今年25/10係個度擺,setting 已經M,希望OK la!
其實我同老婆選大舞台,都係諗住食環境,起碼艭垂J到場,會同其他地方唔同!!
橫掂洐僮鳩像ㄚY輓f出黎,不如當晚影多欓菾粥O念好過,個場咁靚!!一生一次嗎!!
回頂端
Angel(4)
XXX.XXX.232.66

發表發表於: Wed Jul 06, 2005 11:22 pm

單眼皮0既矇眼仔

其實基本decoration包d嘜, 因我無details問過, 但我記得佢比相我看時, 佢講所謂包既野都ok架喎! 如果我真係在這裡擺酒, 我無打算再搵人佈置.
回頂端