發表主題 回覆文章
bb(14)
XXX.XXX.15.143

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 3:06 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Hi everyone,

Did you go to the Expo last weekend to see the catwalk show? I really like the gowns & image of Vanessa Yeung, but I didn't have camera. Did anyone take photos & can share with me? Thanks!
回頂端
Flying Angel
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 3:18 pm

g唔g o係新影城影相d package會唔會貴d架??
回頂端
車厘子
XXX.XXX.144.62

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 4:02 pm

鈴木大口

如果想影埋新景都係join 個普通plan 加$388就可以影喇
回頂端
andrew
XXX.XXX.124.226

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 5:26 pm

bb(14) 寫到:
Hi everyone,

Did you go to the Expo last weekend to see the catwalk show? I really like the gowns & image of Vanessa Yeung, but I didn't have camera. Did anyone take photos & can share with me? Thanks!

bb:
最衰我冇去啦.....唔係我實現場報導你知.....我都想睇相丫..??你有share埋比我
啦...哈哈哈!!
回頂端
andrew
XXX.XXX.124.226

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 5:27 pm

睇書睇左新景..好似不外如是...(個人意見)哈哈哈
回頂端
cookiemonster
XXX.XXX.179.96

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 1:40 am

gt 寫到:
cookiemonster,

我會九月影, 你唸住點呀, 會唔會去upgrade呀? 唸住几時影呢?
新景d相我睇過, 我就覺得一般, 只是我已經影過舊景, 所以先會影埋新景.

gt,

我未知呀, 其實我下星期一先去酒樓落訂, 張coupon到時先到手, 仲要同男朋友
傾下先, 因為我仲想係第二間影多輯, 所以未必會鰫O度駛太多錢

你九月影呀? 到時可唔可以share來睇下呀, 好開心呀, 即使見到人]結婚唔係自己都好開心, 今日又有朋友通知我就結婚, 真係好開心!!!

我諗住出年1月度先影, 所以宜家做下research, 搵多籪禤決定囉

cookiemonster
回頂端
gt
XXX.XXX.225.50

發表發表於: Fri Jun 10, 2005 10:46 am

cookiemonster,

我九月影d相, 起碼要十二月先有相睇喎, 到時如果影得靚的話就sent比你睇啦, 你留個e-mail比我丫!
回頂端
Rainbow
XXX.XXX.199.90

發表發表於: Fri Jun 10, 2005 2:09 pm

andrew 寫到:
車厘子 寫到:
andrew:

你所concern o既topic----性生活xxxxx
我諗我第日唔識同埋要了解o既時候, 會向"家計會"請教o架喇!

車厘子:
不如你打比大細joe啦...我日日有聽...可能聽到你把聲..哈哈哈!!

Andrew:我都期待聽你把聲呀,你快d打比大細Joe啦,講下你的問題比人聽下,睇下佢地掂幫你解決啦!
回頂端
SIU MIU
XXX.XXX.232.67

發表發表於: Sat Jun 11, 2005 1:54 am

唉呀...一直miss左呢個topic添...andrew,車厘子,rainbow你地唔叫我入來o既?!?!? Confused Confused Confused Confused
今日我都係第一次睇新影城d 相...咁如果加$388咁我都認為係值得o既!! Shocked Shocked
回頂端
車厘子
XXX.XXX.144.62

發表發表於: Sat Jun 11, 2005 2:04 am

SIU MIU

個新景有個大教堂, 可能ANDREW 日日都有得對住, 所以"不外如是" 呀!
回頂端