發表主題 回覆文章
qwbear
XXX.XXX.98.84

發表發表於: Wed May 25, 2005 1:59 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    管理員先生,
    你幾時回覆我們的問題呀 Shocked
    你們的系統真係好唔掂呀,upgrade成到連個topic都唔見了,又成日改了我們的名,你們都要即日回覆我們先得o架.
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Thu May 26, 2005 10:42 am

事件仍在徹查處理中,真抱歉!如有結果,我會盡快給大家一個回覆。謝謝!
    回頂端
    SF
    XXX.XXX.34.148

發表發表於: Wed Jun 01, 2005 9:18 am

管理員先生,
    我們的topic已經不見了一個星期, 為什麼還找不到原因? 我知道一些和我們差不多時候不見了的topic於兩三日後都出現番, 為什麼我們這個到現在都找不到?

我們已經傾到二百幾頁, 就此沒有了很可惜呢!

請你們盡快找出問題所在, 希望不要不了了之.....
    回頂端
    sherry
    XXX.XXX.223.242

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 11:13 pm

係o羅, 都未整番架,
    我都見人地d topic都出番o黎,
    點攪架?
    回頂端
    SF
    XXX.XXX.45.20

發表發表於: Sat Jun 04, 2005 10:28 am

管理員先生,
    為什麼不答覆我們, 是否真的如我所說, 你們想不了了之
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Mon Jun 06, 2005 11:14 am

我們絕對沒有這意思,只是事件正在徹查中,一有結果我會即時給你們一個回覆。
    回頂端
    JP(2)
    XXX.XXX.49.2

發表發表於: Mon Jun 06, 2005 1:05 pm

咁耐都未出現番....點解呀?
    我有好多野想睇番呀!!
    盡快整番啦
    回頂端
    qwbear
    XXX.XXX.228.106

發表發表於: Mon Jun 06, 2005 10:42 pm

成日都話徹查,都唔明你們是否真的去做,去解決,糧你們就照出,但完全做唔到成續出來,你們真係非常沒用呀 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    回頂端
    Flying Angel

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 3:01 pm

嘩,你咁講算唔算人身攻擊呢?? 管理員有權delete你呢個post喎~~~~

查實呢度已經算好啦,至少有個管理員成日覆我地野,我去過好多forum,一係係kill唔係又kill,一係就冇人理野,真係唔知佢地整個forum出黎想唔想人用!

我見好多人問埋d 勁technical o既野,好似點樣delete cookie咁,其實呢d野,係一般電腦問題,管理員都可以唔答啦... 係咪?!

relaxe la~~
    回頂端
    sherry
    XXX.XXX.229.127

發表發表於: Mon Jun 13, 2005 12:14 pm

11次留言既 '留言板管理員'

我諗你唔係esd果個留言板管理員, 人地都有成234個msg, 你係邊個? 你扮人地個名?
    esd果個留言板管理員答野有佢既文法, 但你就好似我地一般人咁答野,
    我地會向正式esd果個留言板管理員報告此事,
    無論bear點講, 你扮esd果個留言板管理員就好有問題!!!
    回頂端