發表主題 回覆文章
Adodo
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 08, 2021 7:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
本身好幾年都無做身體檢查, 咁岩上呢到搵下D驗身計劃.
我見呢間全仁醫務中心除左身體檢查外, 原來亦都有醫學美容同瘦身服務.
好似激光, 溶脂, BOTOX, Ulthera超聲刀, 4D埋線拉提等.
感覺好似比出面既美容院有信心, 想睇下呢到有無SIS去過?
可以分享一下醫生同美容師手勢同服務好唔好? 地方環境如何?

我見呢個高效逆齡輪廓提拉組合幾吸引, Ulthera超聲刀 全面200線 $3,888.
[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/0341/8233/2547/products/TMCMonthlySelectionMAAPR2021-17_720x.jpg?v=1617180969[/img]
回頂端
cocomama
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon May 10, 2021 5:10 pm

我之前去過中環全仁到身體檢查, 地方好大好舒服, 我都有留意到佢地有提供醫美服務.
之後都有上網Search過有關全仁醫美呢D字眼都搵到有D博客去做身體檢查+醫美體驗分享.
講真我自己都未聽過醫務中心/診所有提供體檢+醫美, 有機會下次做身體檢驗時都會做埋醫美.

有興趣可以Search, 如: TRINITY全仁醫務中心【體檢醫美體驗】, 或者體檢醫美組合套餐等都搵到.
回頂端
紫_薇
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed May 26, 2021 7:23 pm

之前去過中環全仁到身體檢查, 地方好大好舒服, 唔似一般既體檢中心咁多人又逼.
我都有留意到佢地有提供醫美服務, 好似呢個夏日全方位煥顏組合都有D興趣.
或者睇下6月份會唔會有其他組合, 到時如果有岩心水既都會試試.

[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/0341/8233/2547/products/TMCMonthlySelectionMAY2021_MA-07_1024x1024@2x.jpg?v=1619664365[/img]

夏日全方位煥顏組合

1. Accent Prime溶脂緊膚療程 x 2次

2. Plasonic 逆齡時光機 x 2次

3. 醫學果酸煥膚 x 2次

免費體驗

自然療法醫師咨詢 x 1次
回頂端