發表主題 回覆文章
YinB
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Mar 29, 2021 7:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
大家有無好既兒科醫生介紹? 香港/九龍區都OK, 同埋有無係私家醫院掛單? 24小時緊急服務?
回頂端
紫_薇

發表發表於: Wed Apr 07, 2021 4:41 pm

YinB 寫到:
大家有無好既兒科醫生介紹? 香港/九龍區都OK, 同埋有無係私家醫院掛單? 24小時緊急服務?

https://www.seedoctor.com.hk/dr_detail-1.asp?dr_doctor=261

中環區OK? 康傑醫務中心既張傑兒科專科醫生幾好, 我小朋友都係睇開佢, 佢亦提供緊急應診服務.

掛單既醫院有: 港怡醫院; 嘉諾撒醫院; 香港浸會醫院; 聖德肋撒醫院; 聖保祿醫院; 養和醫院; 播道醫院
回頂端
Adodo
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 08, 2021 8:15 pm

我小朋友都係睇張傑兒科醫生, 同我小朋友好夾, 睇過幾次.
張醫生都係朋友介紹比我, 佢兩個仔仔都係由BB開始睇, 都有成十年.
診症同用藥準確, 唔會拖症, 睇一次就無事, 而且佢細仔有濕疹,
都係睇完佢就好返無再發, 個陣係東港城, 而家係中環.
回頂端
紫_薇

發表發表於: Mon Apr 19, 2021 3:58 pm

張傑醫生睇濕疹同敏感皮膚都好惦, 我都有介紹張傑醫生比身邊朋友.
我都覺得而家好多小朋友都有濕疹同過敏等皮膚問題, 一定要好好護理先得.

Adodo 寫到:
我小朋友都係睇張傑兒科醫生, 同我小朋友好夾, 睇過幾次.
張醫生都係朋友介紹比我, 佢兩個仔仔都係由BB開始睇, 都有成十年.
診症同用藥準確, 唔會拖症, 睇一次就無事, 而且佢細仔有濕疹,
都係睇完佢就好返無再發, 個陣係東港城, 而家係中環.
回頂端
墮天使
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon May 10, 2021 5:37 pm

中環張傑兒科醫生唔錯, 我同朋友既bb都係睇開張醫生的, 診症用心, 用藥準.
回頂端