發表主題 回覆文章
zoezoeisme
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Feb 23, 2021 4:45 pm

廣告贊助 [隱藏]
油揀婚攝、場地、婚紗,連我化妝師都左揀又揀。。。

最緊要既睇樓,睇左大大話話有8間以上,行都行到腳斷,問佢意見,樣樣「唔掂」、「差D野」,
一係大細唔OK,一係校網唔OK,一係間格唔夠好,挑剔到死。。。
好啦,最後睇岩左樓啦,終於見到曙光。。。
佢又開始煩我買家私既野><我揀既全部被bank!

旁人睇覺得佢好上心係好老公,而且條件又好好,會搵錢乾淨企理。。
但有時我自己就有苦自己知。。。。

有冇人處女座老公都係咁?
回頂端
Sha Lam
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Feb 26, 2021 4:00 pm

但佢揀佐你BOR
回頂端
wan88
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Mar 02, 2021 10:42 am

zoezoeisme 寫到:

最緊要既睇樓,睇左大大話話有8間以上,行都行到腳斷,問佢意見,樣樣「唔掂」、「差D野」,
一係大細唔OK,一係校網唔OK,一係間格唔夠好,挑剔到死。。。

旁人睇覺得佢好上心係好老公,而且條件又好好,會搵錢乾淨企理。。

好奇想8吓…最終樓揀JOR邊?
回頂端
zoezoeisme

發表發表於: Tue Mar 02, 2021 10:44 am

wan88 寫到:

跑馬地新盤,大大話話個盤睇左2次,視察埋附近…去足5次...
回頂端
suesue13

發表發表於: Tue Mar 02, 2021 10:47 am

wan88 寫到:

跑馬地新盤,大大話話個盤睇左2次,視察埋附近…去足5次...

新盤呢期好似最hit都係嗰間,係咪響桂芳街8號
回頂端