發表主題 回覆文章
玉子黃
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 10:07 am

廣告贊助 [隱藏]
小女子我成功減肥啦!(萬歲~~~)
胸部都順便減掉縮細!(悲傷~~~)
有咩方法可以唔好肥返,但胸部可以恢復原本咁樣?
回頂端
PeggyYang

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 10:20 am

試試比人按摩胸部,將胸部四周多餘既肉,按到胸部既方向,網路上查一下,通常都有專門幫人按摩既女按摩師,聽講幾犀利
回頂端
天鵝小妹
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 6:24 pm

我係去做水滴型果凍隆胸,搵左法喬既邱醫生,係睇左好多邱醫生做既隆胸案例覺得好心動,透過微信fabulous-clinic同對方接洽。搵左時間安排假期去左一次做手術,邱醫生真係好親切,好專業仔細咁同我講解過程,同要注意既事項,手術完我有留係台灣觀察幾日,OK左先返香港。水滴型果凍手術之後唔洗按摩,但要固定胸型,所以我係著塑身衣,而家胸型好靚,但我身材都無走樣,都唔錯。
回頂端
芸芸眾生

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 6:28 pm

每個人適合既隆胸手術方式有可能會唔太一樣,搵時間比醫生睇過之後比較好,自體脂肪同水滴型,仲有魔滴都好自然,吳*孟醫師隆胸形狀做得好睇
我係做水滴型,之前佢地有特價個時去做
回頂端
韋姍
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Apr 15, 2019 4:54 pm

我還幾推薦 伊豐凝精華液的
豐胸效果同緊實效果 都非常好
我都有配合針灸療程,效果唔錯
回頂端
玲瓏小巧

發表發表於: Mon Apr 15, 2019 5:09 pm

按摩、針灸、隆胸都有人推薦,我自己係比邱浚彥醫生做水滴果凍隆胸,邱醫生利用內視鏡手術係腋下施作水滴型隆胸,雖然手術比較耗時,但優點係內視鏡下可以令施作醫生清楚掌握內層皮膚組織構造,出血量比較少,腋下既傷口都比較唔明顯。醫生好專業,講解得清楚,手術唔馬虎,是好好既醫生。如果唔排斥做手術既話,可以考慮下。
回頂端