發表主題 回覆文章
甜欣兒
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 9:35 am

廣告贊助 [隱藏]
睇女人我最大個時,有介紹到日本美鼻神器,話每日只要夾20分鐘到兩個鐘,輕輕鬆鬆唔洗開刀,唔洗食藥,自然擁有堅挺既鼻,好令人心動,有無人用過?
回頂端
陳慧伶
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 5:46 pm

睇睇呢篇https://www.medpartner.club/rhinoplasty-nose-augmentation-folk-tricks/
回頂端
芝桓歐歐兒
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Mar 25, 2019 5:50 pm

唔好比人厄,無咩輕輕鬆鬆,唔洗開刀就有完美既鼻!鼻要改善就微整形或者係整容!我本來都係打透明質酸,但差唔多一年就消左,下定決心就去隆鼻(隆鼻既錢比一直打針既錢仲要平)。我係做自體肋骨隆鼻,可以雕塑又唔排異,幫我隆鼻既醫生係邱浚彥醫生,邱醫生對每個唔同臉型、輪廓做客製化既鼻,我對我獨一無二既鼻好滿意。
回頂端
小芳蜜糖

發表發表於: Fri Apr 12, 2019 6:14 pm

我上個月初先做卡麥拉韓式隆鼻
之前有比九龍林*敬醫生做過訂書針
覺得醫生做出來既感覺好唔錯
對他既技術好有信心,所以又返去搵佢做鼻
目前恢復得幾好,無唔舒服既感覺
家人同朋友都話我變得更靚,可以推薦比你
回頂端
上帝恩典

發表發表於: Mon Apr 15, 2019 4:24 pm

法喬邱醫生唔錯,不過係台北,我係先用微信fabulous-clinic諮詢,態度好好,後尾訂左時間安排做手術,手術前仲有同邱醫生面談,手術個時都有專門麻醉科醫生,都幾放心。手術好成功,我朋友有問我邊度做,做得咁好,我都推薦佢法喬搵邱醫生。
回頂端
韋姍

發表發表於: Mon Apr 15, 2019 4:49 pm

鼻腔內膜好脆弱,同埋血管好多,置入異物如果時間過長,就有可能令內膜破皮感染,唔推薦。
回頂端