發表主題 回覆文章
漁漁
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Mar 14, 2019 11:05 am

廣告贊助 [隱藏]
早幾日同老公周圍去睇樓同睇示範單位
發覺而家D屋真係唔係人住架!!!

個隻咁既門窄到死, 正常打橫過都係岩岩好夠過
個廁所仲衰, 冇窗都算啦, 個企缸都唔知有冇一米寬, 真係沖涼轉個身都怕撞到

好地地一個單位, 起成咁, 劏成咁, 仲係人住架咩?
回頂端
碧君
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Mar 15, 2019 6:43 pm

我最近都睇左幾個單位,個門係比平時見到既窄身小小,但都未至於過唔到呀,我老婆160磅都夠過,會唔會係樓主你比較。。。。大份?
回頂端
漁漁
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon Mar 18, 2019 6:43 pm

碧君 寫到:
我最近都睇左幾個單位,個門係比平時見到既窄身小小,但都未至於過唔到呀,我老婆160磅都夠過,會唔會係樓主你比較。。。。大份?
你就大份呀, 明明就係D屋細!!! =_=

我夠想瘦d咯........瘦到先得架....
回頂端
碧君

發表發表於: Tue Mar 19, 2019 6:20 pm

漁漁 寫到:
碧君 寫到:

唔係呀,如果你話打橫都係岩岩夠過,咁你一係太肥一係太橫
樓主要保重身體呀,唔好比自己肥落去,唔係豪宅都唔夠你住
回頂端
欣欣G

發表發表於: Wed Mar 20, 2019 11:35 am

碧君 寫到:
漁漁 寫到:
碧君 寫到:

唔係呀,如果你話打橫都係岩岩夠過,咁你一係太肥一係太橫
樓主要保重身體呀,唔好比自己肥落去,唔係豪宅都唔夠你住
ching你咁mean嫁....
樓主想減肥可以試下去uniqux beautx做leshape呀
我以前都係佢地到做..做左幾次就開始見效
回頂端
eunice2018

發表發表於: Fri Jun 21, 2019 7:04 pm

咁Q細間 差唔多啦 生存>生活 Wink
回頂端