發表主題 回覆文章
Astrottp
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon Nov 19, 2018 3:05 pm

廣告贊助 [隱藏]
plz pm the details, thank you so much!
回頂端
Sssssze

發表發表於: Thu Feb 21, 2019 10:29 am

Hello, pls pm me the details, thanks!!
回頂端
Yan0628

發表發表於: Tue Sep 17, 2019 2:23 pm

PM Me Pls
E-mail:chiuwingyan@yahoo.com.hk
回頂端
Catcatng
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Oct 02, 2019 8:15 am

Hi can you pm me information ? Thanks
My email : tingng27@gmail.com
回頂端
mimimimiimimi

發表發表於: Mon Nov 04, 2019 11:24 pm

完美小姐 寫到:
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

租車:
我租左架廿四座Van(紅色)俾兄弟姊妹坐,個車牌好靚ga。我上次朋友結婚時都book過,我果時做姊妹坐過都覺得ok,好乾淨,司機服務態度又好。所以我即時問司機攞電話同埋book佢。到我結婚當日,佢都好準時到左,車廂同車身都好乾淨,好明顯有抺過。整體滿意!!

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。各位一齊加油!! Very Happy

can u pm me??
回頂端
mimimimiimimi

發表發表於: Tue Nov 05, 2019 12:30 am

mimimimiimimi 寫到:
完美小姐 寫到:
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

租車:
我租左架廿四座Van(紅色)俾兄弟姊妹坐,個車牌好靚ga。我上次朋友結婚時都book過,我果時做姊妹坐過都覺得ok,好乾淨,司機服務態度又好。所以我即時問司機攞電話同埋book佢。到我結婚當日,佢都好準時到左,車廂同車身都好乾淨,好明顯有抺過。整體滿意!!

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。各位一齊加油!! Very Happy

can u pm me?

can u pm me??
回頂端
silchan
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Nov 20, 2019 2:28 pm

可以send資料比我嗎?
silviasnoopy@yahoo.com.hk
回頂端