發表主題 回覆文章
marigo
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Wed Dec 12, 2018 6:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
自從男朋友求左婚之後,我地都有plan下結婚野嘅,不過都未認真去睇場地價過價,雖然未落實日子,重有大把時間,但我黎緊都諗住去睇定啲野,拎定啲資料,所以想問下有無地方可以一次過睇哂搞結婚嘅野,唔使咁頻撲周圍去?
回頂端
八卦之人

發表發表於: Thu Dec 13, 2018 3:15 pm

婚展岩哂你地la...今個星期五六日就系...我都會去行下睇下野
回頂端
marigo
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Dec 13, 2018 4:15 pm

係喎,都醒唔起,聽講婚展有好多優惠,係咪真架?
回頂端
維達 張

發表發表於: Fri Dec 14, 2018 10:49 am

marigo 寫到:
都多架 果日喺fb見到話去bespoke wedding個展位可以拎張里數盡賞卡 like 左佢地fb page 可以有50里 如果再去埋佢地D合作商戶問價 仲有多150里 幾正!
回頂端
helloMM

發表發表於: Fri Dec 14, 2018 12:54 pm

維達 張 寫到:
marigo 寫到:
都多架 果日喺fb見到話去bespoke wedding個展位可以拎張里數盡賞卡 like 左佢地fb page 可以有50里 如果再去埋佢地D合作商戶問價 仲有多150里 幾正!
我都見到個post ,如果去佢果d合作商戶既展位落左訂可以去婚享會果到再換里數, 每張單最多可以換20000里, 等於一張日本來回機票架la
回頂端
蝴蝶姐姐

發表發表於: Wed Jan 02, 2019 8:49 am

bespoke wedding 係鋪頭黎? 定過左婚展就冇?
回頂端
維達 張

發表發表於: Wed Jan 23, 2019 11:17 am

蝴蝶姐姐 寫到:
bespoke wedding 係鋪頭黎? 定過左婚展就冇?

佢話佢係一站式網上婚禮資訊媒體 佢個網幾多優惠下 你可以上去睇下
回頂端