發表主題 回覆文章
靜虹Alla
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Dec 04, 2018 2:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
可唔可以俾D資料我呀..Thank you
回頂端
陳惠婷

發表發表於: Mon Jan 14, 2019 1:58 pm

Can you pls PM me the details?? Thx!!!
回頂端
海伦儿

發表發表於: Wed May 22, 2019 7:33 pm

謝謝分享唷
回頂端
ethancheung
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Wed May 29, 2019 12:28 pm

嘩真係幾有心機wor
回頂端
宋如如

發表發表於: Fri Jun 21, 2019 1:23 pm

can you please pm me the details? Thanks.
回頂端
金玉滿天星

發表發表於: Tue Jul 16, 2019 5:17 pm

個花球好靚,可否分享一下,謝謝!
回頂端
韻慧

發表發表於: Tue Jul 16, 2019 5:36 pm

Can you pls PM me the details?? Thx!!!
回頂端
*~*琳琳*~*

發表發表於: Tue Jul 16, 2019 5:41 pm

Pm detail to me,please?
回頂端
粉紅天使

發表發表於: Thu Aug 08, 2019 5:10 pm

ConnieWWY 寫到:
我同好多打工仔準新娘一樣, 籌備婚禮既時候大部分都係係Fb 睇下人地like 既post, like 下彈出黎既ad, 連搵MUA 都唔例外。慢慢會開始留意某幾位比較心儀既, 每次見佢地upload 相都會望多幾眼。搵左幾個問完價問完期, 就按價錢由低至高去約試妝。好好彩, 我試第二個就遇到Sueey,化到一半我已經知道我要搵既MUA 就係佢, 由佢上粉, 落筆畫眉, 到set 頭, 都感受到佢對自己技術既信心, 三兩下砌既頭花顯現佢既藝術觸覺。再三了解原來佢曾經係花藝師, 仲即刻邀請佢幫手整埋big day 既花球!雖然我好日子仲未到, 但我介紹左好朋友請佢做MUA, 當日我做姊妹親眼睇住佢一手一腳幫好朋友化新娘妝, 心情好緊張, 因為都擔心如果好朋友唔滿意, 我會好內疚。 但效果比試妝更勝好多籌, 佢轉妝好快手, 亦見姊妹唔太有經驗, 主動幫新娘換裙戴金器, 佢除左係當日既MUA, 仲比左好多應變建議我地去解決當日既混亂情況!衷心介紹比各位準新娘!

好推介
回頂端
Shenae

發表發表於: Thu Aug 15, 2019 7:44 pm

你好, 可以pm化妝師資料給我嗎? 謝謝~
回頂端