發表主題 回覆文章
kitty姐
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 2:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
聽人講you beauty有facial可以改善毛孔問題,係做pico去凹凸洞
以前成日手多唧暗瘡,而家就算好番都有好多凹凸洞,同埋人越大啲毛孔都開始粗大
見佢呢個facial好似幾勁咁,想問下有冇sis試過做?有冇效?
回頂端
小英英
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 2:46 pm

月球面最怕化妝左都見到凹凹凸凸
回頂端
mablechaing
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 2:52 pm

kitty姐 寫到:
聽人講you beauty有facial可以改善毛孔問題,係做pico去凹凸洞
以前成日手多唧暗瘡,而家就算好番都有好多凹凸洞,同埋人越大啲毛孔都開始粗大
見佢呢個facial好似幾勁咁,想問下有冇sis試過做?有冇效?

you beauty聽朋友講就幾好, 但自己就未試過
回頂端
可樂MAMA

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:01 pm

試過一次
係幾好
回頂端
shirelyyy

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:03 pm

discovery pico呀嘛, 我做過呀, 不過我d凹凸洞好嚴重做左好幾次先得 但做完效果係好既, 凹凸洞淺左好多, 毛孔都細左, 最重要係recover 得好快,我自己就第4日度已經可以化返妝,之前試過其他方法去凹凸洞,但要等成6-7日先得recover
回頂端
可可 米

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:09 pm

shirelyyy 寫到:
discovery pico呀嘛, 我做過呀, 不過我d凹凸洞好嚴重做左好幾次先得 但做完效果係好既, 凹凸洞淺左好多, 毛孔都細左, 最重要係recover 得好快,我自己就第4日度已經可以化返妝,之前試過其他方法去凹凸洞,但要等成6-7日先得recover
想問下做既過程痛唔痛嫁?同埋做完會唔會好乾?
回頂端
shirelyyy

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:11 pm

可可 米 寫到:
過程都ok既, 我又唔覺得有特別痛,
不過做完要狂補水, 因為呢個時候皮膚最吸收,同埋full多D水份mask可以recover 得快D
回頂端
可可 米

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:17 pm

可可 米 寫到:
過程都ok既, 我又唔覺得有特別痛,
不過做完要狂補水, 因為呢個時候皮膚最吸收,同埋full多D水份mask可以recover 得快D
好似幾吸引@@
我都有少少凹凸洞問題,搵日上去問下先
回頂端
饼干

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:20 pm

可可 米 寫到:

感覺有少少吉吉地, 但唔會痛
回頂端
維尼小維

發表發表於: Tue Dec 18, 2018 3:25 pm

有效, 但好睇你皮膚程度, 比較勁既可能要做多兩三次先有改善
回頂端