發表主題 回覆文章
小英英
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Sep 13, 2018 10:13 am

廣告贊助 [隱藏]
而家籌備緊年尾嘅婚禮,其實好多野都準備好,時間都好充裕,近排就同未婚夫喺到度緊婚禮個流程,諗緊有咩節目可以喺婚禮上到搞,我同未婚夫都係比較貪玩而且玩得嘅人,所以都想搵啲特別啲喺節目可以娛下賓,唔想好似平時啲婚禮咁平凡咁普通,其實我自己心入面都有啲想法,但集思廣益下,問下各位sis有無咩idea?
回頂端
coby囡囡
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Sep 14, 2018 10:29 am

如果搞笑d...可以搵班兄弟排隻搞笑d既舞...吾一定跳得好perfect...因為都系娛賓姐
回頂端
小英英

發表發表於: Tue Sep 18, 2018 10:08 am

coby囡囡 寫到:
如果搞笑d...可以搵班兄弟排隻搞笑d既舞...吾一定跳得好perfect...因為都系娛賓姐
呢個我都有諗過,咁婚禮前可以有咩比人娛樂下呢? 除左打麻雀之外
回頂端
mablechaing

發表發表於: Wed Sep 19, 2018 10:21 am

小英英 寫到:
coby囡囡 寫到:
呢個我都有諗過,咁婚禮前可以有咩比人娛樂下呢? 除左打麻雀之外
之前我搞wedding既時候會set個candy corner, D小朋友黎到都唔怕悶, 有糖食又有野玩
回頂端
give up

發表發表於: Thu Sep 20, 2018 9:55 am

mablechaing 寫到:
小英英 寫到:
coby囡囡 寫到:
之前我搞wedding既時候會set個candy corner, D小朋友黎到都唔怕悶, 有糖食又有野玩
咁搞笑 不過我黎緊會喺my seasons擺酒 佢有優惠比我地可以擺photo booth同手工啤檔 幾有特色 我都諗住喺遲d整lee d
回頂端
雨澄

發表發表於: Sun Sep 30, 2018 11:10 pm

大家覺得婚禮上最重要元素除左一對新人外,仲有咩呢?普遍人都會講係場地,美食,而忽略左音樂,其實音樂都好重要架,單靠酒店酒樓播放音樂就有點俗套。其實好的音樂,不但可以令到成個場地生色不少,仲可以帶起當晚全場人的熱情,玩得更放更盡興,包吾會冷場。有見及此,我哋呢班對音樂充滿熱誠的年輕人好想將呢份心意同祝福送給每位新人。適逢婚展,我們送出半價優惠比頭十對新人。大家快快預約,吾好錯過啦。

http://www.facebook.com/mattcpiano

如有興趣,歡迎致電/whatsapp:62389170/98453576

IMG-20180930-WA0002.jpg  Filesize: 227 KB  瀏覽次數: 992 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端