發表主題 回覆文章
juner
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Wed Sep 26, 2018 2:53 pm

廣告贊助 [隱藏]
呢半年,我發現左我自己頭頂偏左既部分,頭髮開始稀疏,
我就即刻去買左維生烏斯,但係情況並無改變到...

日子一日一日咁過,,我個頭頂就愈黎愈少頭髮...
我一照鏡...左邊頭頂已經有少少見到底咁制... GEL頭點都救唔返..
我真係覺得好絕望...

我先岩岩三字頭,先真真正正拍得一次拖,先岩岩開始覺得自己唔係咁差...
點解要係我...
我依加出街都要帶帽...

睇醫生話我係雄禿...開左D藥俾我...食完好唔舒服又想嘔...
但為左變返正常都要繼續食...
但食左好似無咩改善.... 真係好灰....
回頂端
大力水手
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Sep 27, 2018 10:16 am

遺傳呢啲野食藥最多只能阻止甩頭髮既速度,好難治療到
回頂端
維尼小維

發表發表於: Fri Sep 28, 2018 10:04 am

大力水手 寫到:
係 我試過食藥/生髮水三年, 最後都係去植髮, 哂左三年時間同心力
回頂端
juner

發表發表於: Fri Sep 28, 2018 4:16 pm

維尼小維 寫到:
大力水手 寫到:
係 我試過食藥/生髮水三年, 最後都係去植髮, 哂左三年時間同心力
即係食藥果啲都冇用?但好似好多人有效
回頂端
維尼小維
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Oct 02, 2018 10:01 am

juner 寫到:
維尼小維 寫到:
大力水手 寫到:
即係食藥果啲都冇用?但好似好多人有效
唔同人有唔同效果, 有d可能係心理作用食完就慢慢好返, 但好似我呢d就真係無用, 痛苦左三年, 最尾真係忍唔住要去植髮, 揀左好耐揀左間歷史最耐既顯赫, d醫生手勢好好, 植完好似變返以前後生無甩頭髮果時咁, 後悔點解唔早d去植..
回頂端