發表主題 回覆文章
chuchu56
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Jun 07, 2018 3:14 pm

廣告贊助 [隱藏]
最近book咗八月既機票同老公去布吉旅行,
我本身都算瘦,係肚位差少少,仲有D突突地,唸住趁旅行之前練返條馬甲線,
到時可以著下bikini show下身材,影多d靚相呃like,
但練咗成個月都好似冇乜效果
點解會咁既?有冇做開gym既sis可以解答下?
回頂端
wongkitty29

發表發表於: Mon Jun 11, 2018 4:21 pm

有冇check過體脂?
好多女仔雖然望落係瘦
但係個肚位都係會有比較多既脂肪
如果唔減走D脂肪就好難練到馬甲線
回頂端
pinkbox
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Jun 11, 2018 6:47 pm

有冇搵人帶住黎做Gym??
有時候可能係因為你用力用得唔啱,所以點練都唔會練到條線出黎
回頂端
chuchu56

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 12:29 pm

wongkitty29 寫到:
有冇check過體脂?
好多女仔雖然望落係瘦

之前check過既,不過唔係得登check個肚位喎
都係check整體既體脂
回頂端
chuchu56

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 12:31 pm

pinkbox 寫到:

有呀~所以應該唔係呢個問題,唔知係咪真係同個肚位脂肪有關
回頂端
haha@@

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 3:14 pm

wongkitty29 寫到:
有冇check過體脂?
好多女仔雖然望落係瘦

乜原來仲有既原因,我都係第一次知 Shocked
回頂端
kittychiu

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 3:25 pm

chuchu56 寫到:
pinkbox 寫到:

有可能架!我之前又係練極都練唔出黎,
後尾聽朋友講去elyze度做咗次冷凍溶脂,集中減走個肚果層多餘既脂肪先,再練咗一個月條馬甲線就出咗黎~
回頂端
chuchu56

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 4:42 pm

kittychiu 寫到:
pinkbox 寫到:

後尾聽朋友講去elyze度做咗次冷凍溶脂,集中減走個肚果層多餘既脂肪先,再練咗一個月條馬甲線就出咗黎~

冷凍溶脂??即係咩黎架?係咪可以集中減某個位?
回頂端
kittychiu

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 5:00 pm

pinkbox 寫到:

冷凍溶脂主要就係幫你凍死D脂肪細胞再經由新陳代謝排走,而且可以針對某一part黎做,1次減1/4果part既脂肪層
你可以試下elyze,我同幾個朋友都係果度做,可以做肚腩,手臂同大脾
同埋佢地都會幫你做個inbody既測試,可以睇到你各類既身體指標,例如脂肪/肌肉比例之類既
你之後再去仲可以check返d數據,睇下前後對比添
回頂端
chuchu56

發表發表於: Tue Jun 12, 2018 6:17 pm

pinkbox 寫到:

冷凍溶脂主要就係幫你凍死D脂肪細胞再經由新陳代謝排走,而且可以針對某一part黎做,1次減1/4果part既脂肪層
你可以試下elyze,我同幾個朋友都係果度做,可以做肚腩,手臂同大脾
同埋佢地都會幫你做個inbody既測試,可以睇到你各類既身體指標,例如脂肪/肌肉比例之類既
你之後再去仲可以check返d數據,睇下前後對比添

會唔會hard sell ah? 效果如何?
回頂端