發表主題 回覆文章
sheilayau
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Apr 27, 2018 12:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
死得了....三個月前買左件婚紗...果時著都係岩岩好...
諗住三個月唔會變化好大啦...因為臨結婚之前成日同朋友聚會...
唔小心食得太多好野...今日再試著...*!!!...竟然著唔落...
條腰起碼肥左一吋!!! 仲有兩個幾月就結婚啦..唔知減唔減得切添...
回頂端
空氣轉了
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu May 03, 2018 10:54 am

唔知講咩好,唯有講句努力減肥,希望你結婚果時著得落婚紗
回頂端
可可 米

發表發表於: Thu May 10, 2018 6:00 pm

我以前都係咁...老公仲肥過我 佢連條褲都著唔落...
最尾三個月就一齊減肥~ 日日做運動+去美容院做塑身
癲到一個幾月每人就減左成6kg 瘦哂XD
回頂端
sheilayau

發表發表於: Fri May 11, 2018 3:16 pm

可可 米 寫到:
我老公好瘦...佢一定唔會同我減...我自己減又驚做運動唔夠..share下邊間美容院呀please...
回頂端
可可 米

發表發表於: Mon May 14, 2018 5:17 pm

sheilayau 寫到:
可可 米 寫到:
我老公好瘦...佢一定唔會同我減...我自己減又驚做運動唔夠..share下邊間美容院呀please...
我去萬綺雯代言果間做塑身既 因為見到佢咁瘦就忍唔住去做XD
回頂端
lau yan

發表發表於: Sun Jun 03, 2018 6:25 pm

Mutli Cool 冷熱無針導入水光肌
利用電流帶動,無痛、無創、將營養直達注入皮膚底層,增加20倍吸收力~
增強面部循環,提升修復力,鎮靜舒緩皮膚不適,仲可以V面。效果即時見效。
適合 皮膚鬆弛 皮膚敏感 水腫面

Aqua Sure H2 水素水~peeling~
已經再唔係普通既aqua peel 利用電流滲入氫水 配合做完效果好明顯
將毛孔內藏污垢一一剷除 有效撫平粗糙膚質
堅正 個吸力非常之強 , 即刻白左 黑頭粉刺少左 個樣精神左

Hifu 攕脂減肥儀
具備三大突破性纖體科技
「三維脂肪層素描系統」、「導向攕脂程式」、「聚焦波攕脂技術」
做一次都即時見到效果
刺激血液循環淋巴系統 促進排走毒素 排走多餘的水份
改善浮腫的體型 回復誘人的線條

適合 脂肪 水腫 S身材

皇牌winback 細胞更新療程
舒緩解痛 6倍排水溶脂 細胞更新
透過CET發RET互相配合,帶出6倍排解功能, 高效排水排毒,30秒開始便感覺到熱能在體內運行。當winback加大能量時,生物組織會自然轉化成熱能加速體內循環,釋放能量流動。由於脂肪及體內毒素會隨著循環進入血管,透過6倍快速排解功能,脂肪及體內廢物會隨之快速排出體外。

印尼古法紥肚瘦身服務
產後怕會肚皮鬆弛? 讓你10天後即時回復少女身型
開背按摩 按頭 肩頸 按肚 焗排汗毯 敷草藥 紮肚

地址 :Tsim Sha Tsui, Hong Kong 九龍尖沙咀彌敦道27-33號良士大廈5字樓C室
電話 68875428 / 26639868

星期二至日11:00-20:30
星期一休息
回頂端