發表主題 回覆文章
serainbow
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 5:45 pm

廣告贊助 [隱藏]
近排天氣drydry地,勁乾燥
今朝先比紙界親,又生倒刺...有無d咩可以搽下?
回頂端
jonnalau

發表發表於: Tue Dec 19, 2017 4:14 pm

搽bb油會潤d...因為我層油cover住你d皮膚抽吾走你d水分就會無咁乾
回頂端
person123
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Dec 20, 2017 5:04 pm

我仲慘...呢d天氣一洗碗掂得多果d洗潔精,嗱到隻手勁乾
重要有時天氣太凍想用d熱水洗,又係勁傷皮膚
回頂端
維尼小維

發表發表於: Thu Dec 21, 2017 5:12 pm

person123 寫到:

梗係吾好用bb油 會塞住d毛孔 我試過搽完之後生左粒粒
之後轉左用個包裝有熊本熊果隻馬油 佢可以滲哂落皮膚入面 我用完都無生粒粒
回頂端
楊卡卡

發表發表於: Wed Dec 27, 2017 3:12 pm

維尼小維 寫到:

之後轉左用個包裝有熊本熊果隻馬油 佢可以滲哂落皮膚入面 我用完都無生粒粒
我喺日本買過黎用~
你可以將d馬油搽落指甲邊 生倒刺個位按摩下等佢索入去 其餘果d可以搽埋喺手嘅其他地方
回頂端
kaoy

發表發表於: Wed Jan 31, 2018 2:24 pm

我就用日本健馬油, 全純馬油, 日本製造, 勁滋潤保濕, 萬寧買都係around $100左右一樽, 好抵用!
回頂端
milychung

發表發表於: Fri Feb 09, 2018 5:44 pm

維尼小維 寫到:

我自己都會用隻輝驪油, 保濕度都幾高
回頂端