發表主題 回覆文章
lighter
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Mar 21, 2017 8:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
女朋友不嬲都對鑽石冇興趣..
次次同佢行街經過d珠寶店佢都唔會望
但上個禮拜行皇室堡經過呢間鋪佢就望左好耐
話d戒指design好靚
其實我已經plan求婚plan左好耐
唯獨是戒指一直唔知買咩好(因為試探唔到女朋友中意咩style)
但係我唔了解呢個brand..唔知各位有冇係呢間買過戒指??
回頂端
sherbet

發表發表於: Wed Mar 22, 2017 4:09 pm

冇買過 不過聽聞d design好得女仔心(因為好公主) 之前有幾個frd都有講過
回頂端
minon

發表發表於: Thu Mar 23, 2017 3:27 pm

我老公舊年求婚就係送belgium diamond house戒指!
我好like..design夠特別..粒石都好閃!
如果樓主係擔心quality既 真係唸太多..
佢每粒石都有證書架!

screen-15.22.59[23.03.2017].png  Filesize: 156.62 KB  瀏覽次數: 763 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
lighter

發表發表於: Fri Mar 24, 2017 3:38 pm

minon 寫到:
我老公舊年求婚就係送belgium diamond house戒指!
佢每粒石都有證書架!

多謝你既info!我唸我都係喺BDH買架啦!
但係十五十六緊唔知邊款好
回頂端
beeeeee
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Mar 24, 2017 6:49 pm

minon 寫到:
佢每粒石都有證書架!

好靚好閃!
回頂端
minon

發表發表於: Mon Mar 27, 2017 1:51 pm

lighter 寫到:
minon 寫到:
佢每粒石都有證書架!

佢有個workshop係間鋪入面..
揀唔定既話不如索性帶埋佢去揀..
可能比佢join曬揀鑽石到鑲嵌過程更加有紀念價值
回頂端
lighter

發表發表於: Mon Mar 27, 2017 1:55 pm

minon 寫到:
lighter 寫到:
minon 寫到:
佢每粒石都有證書架!

佢有個workshop係間鋪入面..
揀唔定既話不如索性帶埋佢去揀..
可能比佢join曬揀鑽石到鑲嵌過程更加有紀念價值

我知呀!啱啱weekend去左睇 睇啱左幾款
不過都系唸住帶埋女朋友黎join個workshop好似有意義d!
回頂端