發表主題 回覆文章
CindeRela
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
之前俾一間美容院呃過錢
本身好抗拒,好少再去大間既美容院做facial
但最近我個fd介紹我去neo skin lab度做facial
我見係佢介紹所以先試
後尾發現原來呢間既service都幾唔錯
同埋價錢都好均真
唔會係咁話收你咩附加費果d,都算好難得
回頂端
winnelau
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:19 pm

係囉..好多間成日都扮到好平..其實就話唔包乜唔包物..要我加錢先可以做足成套原本既服務..係度呃人去做左先...
回頂端
lenayan
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:20 pm

winnelau 寫到:
係囉..好多間成日都扮到好平..其實就話唔包乜唔包物..要我加錢先可以做足成套原本既服務..係度呃人去做左先...
最煩就係不斷煩住你,煩到你心軟為止
回頂端
CindeRela

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:23 pm

lenayan 寫到:
但幾好彩我去neo skin lab又冇俾人呃或者煩住我喎
只係循例問問我咋喎
回頂端
jonnalau

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:36 pm

CindeRela 寫到:
lenayan 寫到:
但幾好彩我去neo skin lab又冇俾人呃或者煩住我喎
只係循例問問我咋喎
咁都幾好喎,我之前去過第二間,就係好似樓上講既咁,係咁俾人轟炸,炸到我唔再買plan唔得
回頂端
relationship

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:55 pm

我都試過去美容院比人呃,但就唔係呢間LO
回頂端
noteworthy

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 3:57 pm

如果真係好似你講到咁,又真係幾難得喎
回頂端
diffuse

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 4:03 pm

lenayan 寫到:

我都好多時係衰呢個,比人sale一sale就好易咁買左
回頂端
CindeRela

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 4:05 pm

noteworthy 寫到:
如果真係好似你講到咁,又真係幾難得喎

係呀,都真係幾難得講真
回頂端
CindeRela

發表發表於: Tue Feb 07, 2017 4:06 pm

diffuse 寫到:
lenayan 寫到:

我都好多時係衰呢個,比人sale一sale就好易咁買左

我都係,但好彩佢呢間又冇乜sale我
回頂端