發表主題 回覆文章
loveyouforever
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Jan 18, 2017 6:53 pm

廣告贊助 [隱藏]
好偶爾下睇到一個台灣人寫既blog
佢share話日本的女孩子點樣廣泛應用NIVEA經典藍罐cream~
http://www.popdaily.com.tw/article/15336

真係唔講唔知原來可以有咁多唔同既用法
我一直以為佢用黎揸手手腳腳架咋
好想快d買罐trytry!
回頂端
Katie2632
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Jan 19, 2017 7:44 pm

NIVEA藍罐我知有好好用既
不過唔知佢有咁多玩法
日本人真係好有創意!
回頂端
hoki64

發表發表於: Fri Jan 20, 2017 7:20 pm

我知道NIVEA藍罐cream可以當mask用~
但係唔知原來仲有咁多種用法
呢次真係長知識了…
回頂端
wongkitty29

發表發表於: Fri Jan 20, 2017 7:51 pm

NIVEA呢個brand真係好無敵~
本身qulity好不在話下, 仲要價錢勁經濟!
你小資女既恩物!!
佢好似仲有好多唔同line既product,
唔知效果係點架呢…
回頂端
lukfook

發表發表於: Mon Jan 23, 2017 3:17 pm

我之前有係Beauty Exchange到見過,
好多beauty blogger都大推~
NIVEA Aqua24小時補濕晶華~
仲話佢既效果同幾千蚊專櫃既product差不多甚至更好!
而且我係屈臣同萬0見過只係賣緊百幾蚊支
CP值真係極高呀!!!
回頂端
kittychiu

發表發表於: Mon Jan 23, 2017 7:20 pm

lukfook 寫到:
CP值真係極高呀!!!

beauty bloggers姐係d咩人?
係咪信得過架?
回頂端
healthyboy

發表發表於: Tue Jan 24, 2017 6:19 pm

NIVEA 好用, 而且好便宜, 可以用好耐
回頂端
lukfook

發表發表於: Tue Jan 24, 2017 9:42 pm

kittychiu 寫到:
lukfook 寫到:
CP值真係極高呀!!!

beauty bloggers姐係d咩人?
係咪信得過架?

Beauty Exchange既beauty blogger好多都係美容達人
講扮靚佢地絕對係專家,
而且無夾定做調查100%一致認同NIVEA既護膚效果,
你話佢地信唔信得過喇?
回頂端
lukfook

發表發表於: Tue Jan 24, 2017 9:43 pm

healthyboy 寫到:
NIVEA 好用, 而且好便宜, 可以用好耐

同意! 我全家都用緊佢~ 都用左好耐~
回頂端