發表主題 回覆文章
pinkbox
XXX.XXX.238.50

發表發表於: Wed Sep 21, 2016 6:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
原本都冇諗過脫毛呢件事既,
但係估唔到揀婚紗既時候會遇到我既THE ONE,
一著上身已經有種bingo既感覺,
但係因為條裙係大露背,仲近乎露到hip位咁制..
所以背脊d毛都會好覺眼,
近睇一定會睇到,
不過我d fd話我為左條裙洗一筆錢去脫毛, 真係好傻喎..
搞到我1516唔知點好…
回頂端
yoooyo
XXX.XXX.92.57

發表發表於: Wed Sep 21, 2016 8:26 pm

點會傻呀
結婚一生人一次
想自己靚D有幾出奇??
何況脫毛又唔係淨係for呢件衫
你之後著背心都好睇D啦
回頂端
chuchu56
XXX.XXX.196.110

發表發表於: Thu Sep 22, 2016 4:32 pm

我本身已經好想脫背d毛毛… 所以我趁結婚而Dermes又有新娘offer… 就順便脫左佢.. 真係抵好多…
回頂端
Katie2632
XXX.XXX.223.227

發表發表於: Fri Sep 23, 2016 3:10 am

chuchu56 寫到:
我本身已經好想脫背d毛毛… 所以我趁結婚而Dermes又有新娘offer… 就順便脫左佢.. 真係抵好多…

sis 點抵法?? 可唔可以講多d?
回頂端
Ms Nam
XXX.XXX.199.39

發表發表於: Fri Sep 23, 2016 11:42 pm

你覺得值得就ok
回頂端
chuchu56
XXX.XXX.196.42

發表發表於: Mon Sep 26, 2016 4:52 pm

Katie2632 寫到:

其實我係先去free trial左先既,個時我試左上背同上唇.. 後來我試完覺得都ok就join左佢個新娘offer,買全背送後頸位.. 所以big day個日個個都讚我個背靚.. 勁開心^^
回頂端
chuchu56
XXX.XXX.196.42

發表發表於: Mon Sep 26, 2016 4:55 pm

Ms Nam 寫到:
你覺得值得就ok

同意.. 著婚紗得一次機會.. 唔整靚少少就對唔住自己..
同埋脫毛係永久既.. 以後都用得著.. 我又覺得ok
回頂端
Littleden
XXX.XXX.238.50

發表發表於: Tue Sep 27, 2016 4:47 pm

Katie2632 寫到:

其實我係先去free trial左先既,個時我試左上背同上唇.. 後來我試完覺得都ok就join左佢個新娘offer,買全背送後頸位.. 所以big day個日個個都讚我個背靚.. 勁開心^^

有trial又唔怕試wor!! Laughing
回頂端
Katie2632
XXX.XXX.223.72

發表發表於: Tue Sep 27, 2016 6:21 pm

有得試做?但試做背脊之外,另一part係一定要揀上唇嫁?因為我個咀邊其實都無乜毛毛,所以唔太需要脫呢個位
回頂端
chuchu56
XXX.XXX.223.12

發表發表於: Tue Sep 27, 2016 9:01 pm

唔一定..仲有得揀underarm黎脫,
一係你自己上佢地個網睇啦~會清楚d~
http://www.dermes.com.hk/tc/promotion/#bridal
回頂端