發表主題 回覆文章
candyng88888
XXX.XXX.131.158

發表發表於: Wed Nov 11, 2015 4:10 pm

廣告贊助 [隱藏]
岩岩搵到岩我地XL身型姊妹裙
之前要幫我地一班肥肥姊妹搵姊妹裙比較頭痛。姊妹入面有D係有d肉地, 有d係肥妹一名。出去尖咀同太子睇, 得好少係岩我地班肥妹姊妹著既姊妹裙。有D就話咁肥著咩都唔好睇。有D就話咁肥, D姊妹裙至少另加$250。加錢我地明白, 但係態度同眼光可唔可以好少少呢!? 攪到班姊妹好慶. 因為肥真係唔係有罪架。
後來上網搵到d姊妹裙款碼數比較大, 好岩我地一班有肉地既姊妹著。
就係咁我約埋一班姊妹一齊上去。去到見有D款係岩L碼,XL碼同XXL既姊妹裙
店主本身都係有D肉地既女仔, 佢好明白我地需要。仲好耐心話俾我地聽, 邊D款比較岩我地著呀。
班姊妹著左上去有幾好睇.
最後俾訂,我地就影低相俾自己REF. 店主話應該1月頭有裙力。

DRESS.jpg  Filesize: 87.46 KB  瀏覽次數: 2323 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

candyng88888 在 Mon Feb 13, 2017 3:24 pm 作了第 1 次修改
回頂端
亞沙美
XXX.XXX.168.125

發表發表於: Fri Nov 13, 2015 1:54 pm

可以比你既姐妹裙資料我?? thanks
回頂端
XXX.XXX.131.158

發表發表於: Mon May 09, 2016 1:28 pm

replied Very Happy
回頂端
DorLoLo
XXX.XXX.176.92

發表發表於: Tue May 24, 2016 2:53 am

Pls. PM details to me. Thanks a lot!

Email: dorothylo0127@gmail.com
回頂端
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Feb 13, 2017 3:22 pm

已PM大家 Very Happy
回頂端
Christy haha
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Sun Mar 05, 2017 12:04 am

Pls. PM details to me. Thanks
回頂端