發表主題 回覆文章
alice1314
XXX.XXX.189.28

發表發表於: Sun Nov 01, 2015 7:05 pm

廣告贊助 [隱藏]
終於搵到間幾百蚊租到candy corner同reception佈置,仲要平靚正,超強性價比!!!!!

搵左好多佈置公司,有d平係平但好普通大路,俾唔到"叮"一聲既感覺我
有d覺得靚既就閒閒地4,5000個package,又over晒budget....

終於朋友介紹之下搵到呢間decoration,係fb睇到d demo相已經心心眼,同出面大型deco公司果d佈置絕對有得fight ,最重要既係佢地d package全部幾百蚊就租到,唔只candy corner,連reception枱佈置,戒指枕證書套都可以一間過搞掂~

之後我同bf約左時間上去睇下,老闆娘Heidi話可以直頭係舖頭demo一次睇下效果,揀到滿意先confirm~ 砌完我又心大心細想加多d items(佢地d deco實在太多太靚好難揀),原來佢地好flexible,可以逐件items加,當然我地join左package再另外加野會有special discount啦~

我地2個人不停左襯右襯,Heidi又俾d專業意見我地,最後出黎個效果我同bf都好滿意呀~最特別係我地可以有份參與成件事,感覺更加有成功感呢~

P.S. 唔好意思呀大家,前排好忙所以一直冇時間上黎~ 我會盡快覆大家不過pm有quota所以留左email既朋友我已經覆晒~
我見到佢地fb page又多左好多新野超心心眼貼圖同大家分享下!!

13592713_10209905418974881_6023973390670294141_n.jpg  Filesize: 34.03 KB  瀏覽次數: 13874 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
sbsn 1.jpg  Filesize: 148.85 KB  瀏覽次數: 27018 次
sbsn 2.jpg  Filesize: 141.05 KB  瀏覽次數: 27018 次

alice1314 在 Mon Jul 04, 2016 3:39 pm 作了第 4 次修改
回頂端
貓頭鷹卡菲
XXX.XXX.35.9

發表發表於: Tue Nov 03, 2015 5:55 pm

can u pm me the details? thx a lot!
回頂端
Quintina
XXX.XXX.123.92

發表發表於: Tue Nov 03, 2015 8:43 pm

Can you share the detail with me? many thx!

quintinachan1988@gmail.com
回頂端
Wingyinyin
XXX.XXX.203.43

發表發表於: Thu Nov 05, 2015 4:51 pm

pls PM the details~
Thx
回頂端
alice1314
XXX.XXX.44.132

發表發表於: Fri Nov 06, 2015 10:59 pm

已經pm大家,plz check~
回頂端
tracy913
XXX.XXX.144.250

發表發表於: Sat Nov 07, 2015 11:38 pm

請問可以email我details嗎?
tracytwins@hotmail.com
thank you so much❣
回頂端
pumpkincat
XXX.XXX.139.246

發表發表於: Mon Nov 09, 2015 4:26 pm

PM PLS!!

cathy_ykw@yahoo.com.hk
回頂端
melll
XXX.XXX.249.116

發表發表於: Mon Nov 09, 2015 8:42 pm

Pls PM me details. Thankyou!

mel_yau_321@hotmail.com
回頂端
alice1314
XXX.XXX.44.132

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 4:43 pm

已經email了大家,plz check~
回頂端
ccc10
XXX.XXX.41.70

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 5:26 pm

麻煩pm或者email details比我吖, 唔該哂

email: cckaying@gmail.com

Thanksssssss
回頂端