發表主題 回覆文章
森林王
XXX.XXX.239.238

發表發表於: Sun Jul 27, 2014 4:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi MON, 有無去Expo呀? 我地去左啦~ 個fd-hold了Hero 2015影相, 但佢真係full booking了, 只得一天影相, 其實我fd好想影2天, 但係佢已經無期 Embarassed 如果你想揀佢, 真係要快手!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.6.27

發表發表於: Thu Aug 07, 2014 10:51 pm

森林王 寫到:
hi MON, 有無去Expo呀? 我地去左啦~ 個fd-hold了Hero 2015影相, 但佢真係full booking了, 只得一天影相, 其實我fd好想影2天, 但係佢已經無期 Embarassed 如果你想揀佢, 真係要快手!

Rolling Eyes 2015...Hero-full左? 我fd想搵佢影相wor Embarassed
回頂端
jo&sam
XXX.XXX.126.153

發表發表於: Wed Aug 13, 2014 4:35 pm

佢地有無去韓國影相? Pls pm to me. thank you
回頂端
森林王
XXX.XXX.238.3

發表發表於: Wed Aug 20, 2014 5:02 pm

jo&sam 寫到:
佢地有無去韓國影相? Pls pm to me. thank you

應該有掛...... 試試email問佢地!!
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.126.234

發表發表於: Fri Sep 19, 2014 12:56 pm

jo&sam 寫到:

有呀! 不過要同佢地夾夾拍攝日期先. 我fd都問緊 15年去影櫻花相, 因為ocean主打去日本影櫻花, 至於去韓國就要再夾反拍攝期..... Rolling Eyes
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.126.226

發表發表於: Tue Jan 13, 2015 11:56 am

佢地有無去沖繩影相呀? Rolling Eyes
回頂端
待嫁小女人
XXX.XXX.128.38

發表發表於: Fri Jul 31, 2015 7:54 pm

cammy.chu 寫到:
佢地有無去沖繩影相呀? Rolling Eyes

沖繩資料....我都想要, 麻煩jm可唔可以pm我.
我想睇吓今年去唔去到影相! 因為我地plan 2016年尾結婚, 擔心趕唔切拎相.
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.126.107

發表發表於: Wed Aug 05, 2015 10:34 am

有無jm試過..... Rolling Eyes 佢地既禮服有無得轉款? 有無分grade?
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.22.226

發表發表於: Sun Aug 09, 2015 12:29 pm

Mon Chan 寫到:
有無jm試過..... Rolling Eyes 佢地既禮服有無得轉款? 有無分grade?

有得轉款呀! 佢地既款式無分grade, BUT 一定要快手, 因為先到先得. 如果真搵到心水既, 就好快快hold啦!
回頂端
甜甜妹~
XXX.XXX.126.242

發表發表於: Fri Aug 14, 2015 10:54 am

請問佢地呢個8月有無擺婚紗展呀? Rolling Eyes
回頂端