發表主題 回覆文章
rnm
XXX.XXX.238.50

發表發表於: Wed Apr 15, 2015 6:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
我book左個兩公婆一齊做既檢查,但點知我同老婆一齊去到個陣,抽血佢暈咁滯,血管細又抽唔到…我又唔忍心見老婆受苦…而家都唔知點好,做又唔係唔做又唔係…唉…有無師兄個老婆都係咁? Sad
回頂端
wodi

發表發表於: Wed Apr 15, 2015 7:04 pm

咁有無D可以照下XRAY呀唔使抽血個D架???但唔抽血又好似好難準同埋check多d野喎…
回頂端
GIGIwong70

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 1:35 pm

wodi 寫到:
咁有無D可以照下XRAY呀唔使抽血個D架???但唔抽血又好似好難準同埋check多d野喎…

點會無呀~我之前同我老公一齊做drgene個遺傳病都有,係做dna test仲深入過平時d basic test

https://www.drgene.com/hk/pre-pregnancy.html
回頂端
zerobaby

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 7:36 pm

其實DNA TEST可以睇到D咩? Surprised
回頂端
rnm
XXX.XXX.188.21

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 8:16 pm

wodi 寫到:

係囉
見到老婆咁我真係想一拳打落個醫生度
回頂端
rnm
XXX.XXX.188.21

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 8:17 pm

GIGIwong70 寫到:
wodi 寫到:

點會無呀~我之前同我老公一齊做drgene個遺傳病都有,係做dna test仲深入過平時d basic test

https://www.drgene.com/hk/pre-pregnancy.html

唔該呀SIS!!!!!!!!!!
我真係好驚無…又要老婆受苦…
岩岩睇過價錢都算OK,只要佢唔受苦就得喇
回頂端
GIGIwong70

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 8:23 pm

zerobaby 寫到:
其實DNA TEST可以睇到D咩? Surprised

睇到唔同遺傳病.有D就係乙型地中海貧血,有D聽力障礙抽血真係未必驗到,所以就做DNA TEST囉
回頂端
lilolilo

發表發表於: Thu Apr 16, 2015 8:25 pm

dr gene我有買過藥物個個package呀,真係係屋企睇埋說明書15分鐘都唔使就做完寄返去化驗所度,check report都係直接上網check,快得很!!
回頂端
YEE:)
XXX.XXX.176.131

發表發表於: Fri Jun 12, 2015 10:45 am

是心理作用OR 血壓低所以暈?
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.126.151

發表發表於: Wed Jul 29, 2015 10:57 am

我都好拍抽血 Embarassed
回頂端