發表主題 回覆文章
cocomama
XXX.XXX.134.17

發表發表於: Wed May 13, 2015 1:55 pm

廣告贊助 [隱藏]
krislee 寫到:
想知邊隻cc cream好用, 夏天只用cc cream得唔得?
上網睇過幾隻, banila, mioggi, 美肌之誌, tonymoly, 好似都不錯.
有無人試過呢幾隻?

我用美肌之誌既CCcream, 淡妝用佢就OK, 功能同效果都唔錯, 價錢又唔貴
回頂端
cocomama
XXX.XXX.134.17

發表發表於: Wed May 13, 2015 1:56 pm

krislee 寫到:
想知邊隻cc cream好用, 夏天只用cc cream得唔得?
上網睇過幾隻, banila, mioggi, 美肌之誌, tonymoly, 好似都不錯.
有無人試過呢幾隻?

我用美肌之誌既CCcream, 淡妝用佢就OK, 功能同效果都唔錯, 價錢又唔貴
回頂端
月月晚霞
XXX.XXX.217.136

發表發表於: Wed May 13, 2015 4:05 pm

美肌之誌既CCcream,
回頂端
alicelee
XXX.XXX.100.198

發表發表於: Tue May 19, 2015 12:00 pm

YinB 寫到:
alicelee 寫到:
我上月用$88換左支mioggi六角水cc,佢幾薄身同保濕,用來打底好好
我用過mioggi既bb cream都唔錯, 有幾款都好好用,
cc cream係咪得一款六角水?

係呀 MIOGGI得一隻CC CREAM, 全叫名六角水光感CC CREAM, 有SPF26PA++, 平時返工用都夠
回頂端
YinB
XXX.XXX.148.161

發表發表於: Tue May 26, 2015 11:26 am

YinB 寫到:
我上月用$88換左支mioggi六角水cc,佢幾薄身同保濕,用來打底好好
我用過mioggi既bb cream都唔錯, 有幾款都好好用,
cc cream係咪得一款六角水?

係呀 MIOGGI得一隻CC CREAM, 全叫名六角水光感CC CREAM, 有SPF26PA++, 平時返工用都夠

我早幾日行一田, 都買左MIOGGI呢隻cc cream, 一田購物日大減價, 都係$88一支呀
回頂端
kaoy
XXX.XXX.246.148

發表發表於: Mon Jun 08, 2015 11:10 am

Mioggi CC Cream我都有試, 保濕度好好, 又易推, 唔會面白, 都好貼同好薄身.
回頂端
krislee
XXX.XXX.12.150

發表發表於: Tue Jun 09, 2015 11:08 am

kaoy 寫到:
Mioggi CC Cream我都有試, 保濕度好好, 又易推, 唔會面白, 都好貼同好薄身.

好似都唔錯喎, 我去mioggi試下先
回頂端
winniechch
XXX.XXX.75.16

發表發表於: Mon Jun 15, 2015 10:07 am

kaoy 寫到:

我都幾中意佢個質地,有些似水珠feel,好有水感
回頂端