發表主題 回覆文章
JJ Tam
XXX.XXX.18.207

發表發表於: Mon Nov 24, 2014 9:01 pm

廣告贊助 [隱藏]
係呀~~平日係小D人試衫, 上次陪fd都係平日去, 無咁多人感覺好好多!!

catsweet18 寫到:
Sure~ 佢地好多衫揀, 個人tips..盡量平日試衫, 一黎容易book, 仲有唔駛好似星期六日咁多人, 平日佢地有時間仲可以慢慢試.

JJ Tam 寫到:
唔使咁擔心!!! 佢地成日會有新衫反, 又可以轉款.

反而最重要Hold左拍攝期先, 因為佢地full左就唔接. 想平d就要夾啱佢地拍攝日期, 如果指定日期, 會貴好多架 Confused

如果你有時間, 11月婚紗展去look look, 婚紗展會抵d架 Laughing
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.239

發表發表於: Tue Dec 09, 2014 11:48 am

陪我FD睇左好多間shop, 先知出面好多公司join拍oversea婚紗相, 價錢好似平左好多. ha...原來好多間唔包禮服,車費另計, 有d就唔包飾物,花球. 仲有唔包........, 總之真係要小心問清楚. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

為左唔駛煩到自己, 我FD好大機會join- Ocean, 已經約好星期六去expo, 今年最後一個expo, 希望可以拗到多d禮品 Laughing 搞掂後再同各位jm分享 Wink
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.6.40

發表發表於: Sun Jan 11, 2015 7:31 pm

知否每次可以試幾多件衫? 試衫前要準備咩? 洗唔洗帶girdle試 Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.51

發表發表於: Wed Feb 11, 2015 12:02 pm

珠珠2009 寫到:
知否每次可以試幾多件衫? 試衫前要準備咩? 洗唔洗帶girdle試 Rolling Eyes Rolling Eyes

個人認為可以預先係婚紗雜誌搵定自己鍾意既款式先, 試衫時比佢地睇吓! 有時睇model著就好好睇, 但係自己著未必啱....所以最後都係要試身, 用girdle試效果好似好D! 搵多個朋友幫吓眼, 但不要太多, 因多人多意見, 反而仲影響左.
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.126.164

發表發表於: Wed May 27, 2015 11:08 am

森林王 寫到:
陪我FD睇左好多間shop, 先知出面好多公司join拍oversea婚紗相, 價錢好似平左好多. ha...原來好多間唔包禮服,車費另計, 有d就唔包飾物,花球. 仲有唔包........, 總之真係要小心問清楚. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

為左唔駛煩到自己, 我FD好大機會join- Ocean, 已經約好星期六去expo, 今年最後一個expo, 希望可以拗到多d禮品 Laughing 搞掂後再同各位jm分享 Wink

好有同感, 真係要問清楚架!
我地打算搵ocean影布拉格, 但見佢地相辦好似無show Rolling Eyes , 唔知佢地會唔會影呢 Embarassed
回頂端
JJ Tam
XXX.XXX.219.202

發表發表於: Fri Jul 31, 2015 12:11 am

法國 & 布拉格 & 希臘都好靚~ Laughing
7月婚紗展都去過, 但時間太急, 唯有下星期再同 fd 去 OCEAN傾傾, 我fd都諗緊去邊影, 呢幾個國家都係佢至愛, 如果ok就會即時試埋衫! 好好彩因為經朋友介紹仲可以hold住 Expo優惠價! 希望可以幫 fd 拗到多d禮物 Cool
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.79.55

發表發表於: Mon Sep 21, 2015 1:16 pm

太忙,無時間去Expo. 唔知可唔可以hold住Expo優惠呢??
我地諗住walkin去佢地公司咋.........想即時試埋衫,
平日去係咪好d? 有無JM比意見.... Rolling Eyes
回頂端
森林王
XXX.XXX.196.15

發表發表於: Wed Dec 09, 2015 12:03 pm

去佢地公司最好都係先預約....
呢個星期係2015年最後婚展, 應該會有多D--offer
回頂端
新奇士
XXX.XXX.10.226

發表發表於: Wed Dec 09, 2015 2:45 pm

JJ Tam 寫到:
法國 & 布拉格 & 希臘都好靚~ Laughing
7月婚紗展都去過, 但時間太急, 唯有下星期再同 fd 去 OCEAN傾傾, 我fd都諗緊去邊影, 呢幾個國家都係佢至愛, 如果ok就會即時試埋衫! 好好彩因為經朋友介紹仲可以hold住 Expo優惠價! 希望可以幫 fd 拗到多d禮物 Cool

布拉格...都係我地想去地方, 7,8月去佢地有無期?
回頂端