發表主題 回覆文章
catsweet18
XXX.XXX.18.145

發表發表於: Sat Jan 18, 2014 4:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
JJ Tam 寫到:
可唔可以Send 日本婚紗相price list我? thanks

已Send了!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.18.145

發表發表於: Sat Jan 18, 2014 5:04 pm

happy新娘 寫到:
之前個fd都係婚紗展睇過Ocean, 好有興趣, 但係可唔可以先睇左衫, 後再決定? 介因佢搵出面影相, 點知樣樣加, 連禮服都無款揀, 想靚D就要加錢, 佢緊係無加啦! 反正都諗住影多輯, 但上次經驗令到佢相當擔心, 有無jm試過…, 比d意見我.

Rolling Eyes 我無試過先睇衫噃.......但都無需太擔心嘅, 佢地成日都好多新款返, 只係睇吓你夠唔夠手快揀衫. 你可以試試講返上次經驗, 問問佢地可否先睇衫. 相信佢地都肯嘅!
回頂端
JJ Tam
XXX.XXX.126.241

發表發表於: Thu Jan 23, 2014 10:46 am

catsweet18 寫到:
JJ Tam 寫到:
可唔可以Send 日本婚紗相price list我? thanks

已Send了!

收到了 , thanks
想問問...我地未去過日本, 如果自由行+影相, OK嗎? 我地諗緊跟團+影相, 因為唔識講日文, 自由行咪溝通唔到 Rolling Eyes Embarassed 有無join左嘅jm可以解答我? Embarassed
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.18.171

發表發表於: Sat Feb 08, 2014 12:52 pm

JJ Tam 寫到:
JJ Tam 寫到:

已Send了!

想問問...我地未去過日本, 如果自由行+影相, OK嗎? 我地諗緊跟團+影相, 因為唔識講日文, 自由行咪溝通唔到 Rolling Eyes Embarassed 有無join左嘅jm可以解答我? Embarassed

兩樣都可以, 不過自由行好似舒服D, 唔駛怕唔識日文, 我地上年去旅行, 簡單英文+國語都應付到. 我地都係自由行, 計落平過跟團.
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.126.43

發表發表於: Thu Feb 27, 2014 12:15 pm

cammy.chu 寫到:
JJ Tam 寫到:
JJ Tam 寫到:

已Send了!

兩樣都可以, 不過自由行好似舒服D, 唔駛怕唔識日文, 我地上年去旅行, 簡單英文+國語都應付到. 我地都係自由行, 計落平過跟團.

我覺得去日本真係好方便, 因為有漢字, 容易明白, 地鐵指示都清楚, 不過要小心轉車. 不過我聽FD講又未必平過跟團, 要睇你豪住玩/ 平住玩, 市面上有好多旅遊書, 都介紹得好詳細架! 希望幫到你啦! Laughing
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.5.82

發表發表於: Sun Mar 30, 2014 2:10 pm

請問有無沖澠prewedding價錢? 唔該pm我. Laughing
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.216.226

發表發表於: Sat Apr 19, 2014 8:10 pm

白雪雪 寫到:
請問有無沖澠prewedding價錢? 唔該pm我. Laughing

佢地有去沖澠? 咁有無去巴里影相呀? 我幫表哥問架! 佢想今年去....唔知佢地可以幾時影? 麻煩pm資料我. thanks
回頂端
~小野貓~
XXX.XXX.72.240

發表發表於: Sat Jun 07, 2014 6:36 pm

cammy.chu 寫到:
白雪雪 寫到:

佢地有去沖澠? 咁有無去巴里影相呀? 我幫表哥問架! 佢想今年去....唔知佢地可以幾時影? 麻煩pm資料我. thanks

不如打去問吓~ 我fd都同佢地傾緊去korea影相, 暫想今年8月/9月影相, 聽日應該一齊去expo再詳細問問. Laughing
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.126.194

發表發表於: Thu Jun 26, 2014 3:36 pm

佢地7月有無去Expo呀? Embarassed
回頂端
森林王
XXX.XXX.5.24

發表發表於: Fri Jul 11, 2014 7:37 pm

Mon Chan 寫到:
佢地7月有無去Expo呀? Embarassed

有呀! 我聽日都去 ^^, 之前有fd問過, 有d Overseas prewedding期都FULL左啦!
回頂端