發表主題 回覆文章
lulutam1984
XXX.XXX.7.223

發表發表於: Mon Jun 09, 2014 12:20 am

廣告贊助 [隱藏]
大日子終於都完左啦~
要分享下開心事比大家聽下
大家要結婚都會經歷要搵好既化妝、好既錄影師既經驗
總之為求搵到好野,唔駛一世後悔啦~
今次我真係覺得自己好好彩,搵到價錢平,又正既化妝師同錄影師,
出黎既效果真係好正呀~
為左你地可以受惠,等我又分享下先啦~(其實唔想打咁多字,但真係要推介呀)

首先講下我自己先啦~
本人因為雙眼嚴重單眼皮,同孚腫,所以平時都唔會點化妝(同埋又唔識化)
但結婚呢樣野~梗係想一世人靚一次架啦~
今次呢個化妝師真係好好手勢,化完出黎完全睇唔出我係咁單眼皮同埋面咁BABYFAT 架~真係好開心呀~真係一世人最靚個日呀
之前試過唔少妝,個個都無辦法幫我改善到呢個問題,搵到可以改善既又價錢貴到....(自己接受唔到啦~因為結婚已經駛左好多錢啦~)
所以呢個化妝師價錢極平^^好開心呀~
第二講下個錄影師先啦~
個錄影師本來我睇佢既作品都已經好鍾意架啦~佢剪既成長片段唔係就咁千編一律,係知啦~好多婚禮既成長片段都係好悶架MA
我地又想特別D,又唔想駛太多錢為左個成長片段,呢個問題,佢都解決得到~你話我點會唔推介下佢呀
到婚禮個日,其實自己已經準備好哂當日既行程,但都會好緊張~呢個錄影同攝影師都好好呀~真係會提醒你,又會成日引你地笑~D相影出黎效果好好呀~
太多啦~太多太開心既野~打到手都累~
你地想知詳細可以PM問我呀~
我會介紹比你地呀~
因為個錄影師話如果係我介紹既朋友會有9折呀~
因為我JOIN個個係套餐黎架~包化妝、錄影同埋拍攝當日又有成長片段,一個價錢攪掂哂~有意可介紹
回頂端
叻媽

發表發表於: Mon Jun 09, 2014 2:03 pm

想知詳情 please
回頂端
lulutam1984

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 3:53 pm

有優惠~幫得就幫~
回頂端