發表主題 回覆文章
PhotoPlatformStudio
XXX.XXX.195.137

發表發表於: Fri May 23, 2014 10:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
玄迷子。 寫到:

你地話 啲攝影師,點解影完要走佬?新人啲相好值錢?

因為D相炒左炒,或者無BACK-UP到又DELETE左,所以無貨交要走佬.......
回頂端
mkt 1010
XXX.XXX.94.150

發表發表於: Mon May 26, 2014 5:18 pm

最好拉D有朋友用過好既
回頂端
Sandy@FeliceStudio
XXX.XXX.52.58

發表發表於: Tue May 27, 2014 2:57 pm

絕對同意,有QWMS真係好重要!對商戶同客人都有保障!
回頂端
葉花花
XXX.XXX.138.143

發表發表於: Wed May 28, 2014 2:57 pm

其實都真係聽過好多好多人話freelace有問題...但唔講唔知..原來有咁多問題姐..一直以為可能都係d唔多掂既出黎扮勁就算..但不負責任e句野.我睇完ooooooo左...乜原來真係咁恐怖,,,,,=口="""
回頂端
99hunya
XXX.XXX.30.12

發表發表於: Thu Jun 05, 2014 9:35 am

PhotoPlatformStudio 寫到:
太多人拎住相機就話係"專業",的確係令到呢行俾人既感覺唔好; 我都係由FREELANCE轉為全職,了解FREELANCER係點運作,因為初入行或為FREELANCER時,佢地好多時無做好各PART既MANAGEMENT,只知到影相及收錢,CS能力一般較弱,時間管理亦可能有問題,有D為求有"TEAM"或同一日接多幾對新人,將工作外判出去,咁就自然控制唔到QC,因為外判既薪酬真係低到呢......

有幾低?
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.122

發表發表於: Fri Jun 06, 2014 11:31 am

之前都有FD搵個freelance影相.....結果係失望,不負責任,無得追究, 大家真係要小心呀 Rolling Eyes
回頂端
凤影凰姿
XXX.XXX.192.192

發表發表於: Mon Jun 09, 2014 2:05 pm

深圳鳳影凰姿婚紗攝影機構,專業團隊壹對壹服務,無任何隱性消費,全程抓拍為主,底片全送全修,我們的服務宗旨:為天下人拍攝屬於自己的影像。影凰姿攝影工作室承接攝影攝像業務(壹)攝影 1.個性藝術寫真 2.兒童寫真 3婚慶拍攝4情侶照 6.淘寶拍攝 (二)攝像 3. 記錄片 4. 婚慶拍攝5. 微視頻官方網站:www.phenixv.com官方微信:fyhz999
回頂端
陳師奶.
XXX.XXX.28.201

發表發表於: Thu Jun 12, 2014 9:47 am

森林王 寫到:
之前都有FD搵個freelance影相.....結果係失望,不負責任,無得追究, 大家真係要小心呀 Rolling Eyes

聽講宜家好多freelance幫人影相都free~呢啲系咪問題仲加多咧?
回頂端
JJLIFE
XXX.XXX.63.60

發表發表於: Thu Jun 12, 2014 11:42 am

我都想問其實大家點簡PRE WEDDING 公司

有咩會係最主要考慮既地方
我都睇到頭都大呢?
除左ESD 仲有無D 搵資料的好推介

THX
回頂端