發表主題 回覆文章
森林王
XXX.XXX.72.58

發表發表於: Sun Feb 16, 2014 4:28 pm

廣告贊助 [隱藏]
vita.jo 寫到:
JJ Tam 寫到:
我表哥想知晚上係尖沙咀擺酒, 可唔可以早小小去戶外影相? 有咩地方選擇呀? 駛唔駛另加費 Rolling Eyes

佢地無另加費, 只要你有時間去邊度影都可以, 不過真係要睇住時間, 之後要趕返去酒宴場地. 九龍我唔係好熟悉, 不如你問吓佢地......

對呀~ 無收費!! 剛剛12月我fd結婚都係join佢地, 有時間咪去左渡海小輪+1881影相, 真係抵晒, 連姊妹兄弟都一齊去, 好似多左輯結婚相咁 Laughing 我fd不知影得幾開心.
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.122

發表發表於: Wed Mar 12, 2014 4:41 pm

有無JM試過一次過JOIN晒 big date + overseas prewedding + 租衫? 可以平D嗎?
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.5.82

發表發表於: Sun Mar 30, 2014 3:58 pm

森林王 寫到:
vita.jo 寫到:
JJ Tam 寫到:
我表哥想知晚上係尖沙咀擺酒, 可唔可以早小小去戶外影相? 有咩地方選擇呀? 駛唔駛另加費 Rolling Eyes

佢地無另加費, 只要你有時間去邊度影都可以, 不過真係要睇住時間, 之後要趕返去酒宴場地. 九龍我唔係好熟悉, 不如你問吓佢地......

對呀~ 無收費!! 剛剛12月我fd結婚都係join佢地, 有時間咪去左渡海小輪+1881影相, 真係抵晒, 連姊妹兄弟都一齊去, 好似多左輯結婚相咁 Laughing 我fd不知影得幾開心.

同意呀~上次fd結婚,都係搵Ocean影, 我係其中的姊妹都有份出去影一陣相, 著住姊妹衫影相效果好好呢!
回頂端
fgyhj
XXX.XXX.216.162

發表發表於: Sun Apr 27, 2014 1:13 pm

可唔可以pm最update的pricelist. Thanks!
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.216.150

發表發表於: Fri May 16, 2014 1:50 pm

我地未Join- Pre-wedding架! 可唔可以試左衫先決定呀? 擔心揀唔到衫 Rolling Eyes
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.126.73

發表發表於: Fri May 30, 2014 1:00 pm

Please check it

fgyhj 寫到:
可唔可以pm最update的pricelist. Thanks!
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.126.73

發表發表於: Fri May 30, 2014 1:04 pm

Mon Chan 寫到:
我地未Join- Pre-wedding架! 可唔可以試左衫先決定呀? 擔心揀唔到衫 Rolling Eyes

真係唔知噃 Embarassed 不過唔駛太擔心, 佢地好多衫款架~ 相反係睇你夠唔夠手快, hold定d衫.
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.122

發表發表於: Fri Jun 06, 2014 12:10 pm

有無JM可以話我知~ 一次過JOIN晒 big date + overseas prewedding + 租衫? 可以平D嗎? Rolling Eyes Embarassed
回頂端
Ginalu
XXX.XXX.96.169

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 10:33 pm

Sis唔洗擔心喎,我去台灣帝芬妮影婚紗,價格平,品質good,佢哋可線上預約,幾方便~
回頂端
kinglau889
XXX.XXX.9.139

發表發表於: Wed Jun 18, 2014 10:42 am

Hi,

can send me the details?thanks

kinglau889@yahoo.com.hk
回頂端