發表主題 回覆文章
happy新娘
XXX.XXX.5.204

發表發表於: Sun Apr 13, 2014 9:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
Hi 小野貓 & 白雪雪, 我有一份leaflet, 不過唔知係咪最update, pm左你地啦!
回頂端
fgyhj
XXX.XXX.216.162

發表發表於: Sun Apr 27, 2014 12:43 pm

想問問各位jm暫定想2015年影相, 應該幾時book呢?
回頂端
待嫁小女人
XXX.XXX.215.2

發表發表於: Sun May 04, 2014 8:45 pm

3月去EXPO攞左Ocean既leaflet, 我地都計劃去歐洲影相, 佢地除左去法國,意大利....初步想去布拉格或瑞士, 但見佢地leaflet無記錄, 價錢係咪一樣呢?有無jm知道.......話我知. Rolling Eyes
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.238.116

發表發表於: Thu May 08, 2014 2:56 pm

fgyhj 寫到:

緊係越快越好啦! 好似BOOK酒樓咁, 都要早2至3年前BOOK呀!!
我地都係年半前Book左影婚紗相, 一來價錢抵d, 二來影完相仲要整相簿, 禮品, 都相當費時, 早d準備就可以減少煩惱. 因為擺酒日子越迫近就越多濕碎野攪. 如果你等得既, 就係expo搵佢地book, 會抵d架 Wink
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.216.150

發表發表於: Fri May 16, 2014 12:32 pm

待嫁小女人 寫到:
3月去EXPO攞左Ocean既leaflet, 我地都計劃去歐洲影相, 佢地除左去法國,意大利....初步想去布拉格或瑞士, 但見佢地leaflet無記錄, 價錢係咪一樣呢?有無jm知道.......話我知. Rolling Eyes

可唔可以PM佢地leaflet比我. Please
我地都打算去歐洲影相, 唔知佢地今年仲有無位呢?
好似急左D......但係啱啱先可以申請到假咋 Rolling Eyes
我地想等到6月Expo先book, 但擔心.....book唔切, 可以點呢? Embarassed
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.126.140

發表發表於: Fri May 23, 2014 11:57 am

Mon Chan 寫到:
待嫁小女人 寫到:

好似急左D......但係啱啱先可以申請到假咋 Rolling Eyes
我地想等到6月Expo先book, 但擔心.....book唔切, 可以點呢? Embarassed

你睇睇~唔知係咪最update, pm左你. 不過你試打去問問睇吓佢地有無位先.
回頂端
新奇士
XXX.XXX.6.144

發表發表於: Sat May 31, 2014 1:29 pm

catsweet18 寫到:
fgyhj 寫到:

緊係越快越好啦! 好似BOOK酒樓咁, 都要早2至3年前BOOK呀!!
我地都係年半前Book左影婚紗相, 一來價錢抵d, 二來影完相仲要整相簿, 禮品, 都相當費時, 早d準備就可以減少煩惱. 因為擺酒日子越迫近就越多濕碎野攪. 如果你等得既, 就係expo搵佢地book, 會抵d架 Wink

Ha....要咁早 Rolling Eyes 我地plan緊出年年尾結婚, 而家計劃出年去影pre-wedding, 歐洲 / 韓國 /日本...仲諗緊咋! so 今次6月expo會約埋幾個fd一齊去睇吓!
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.122

發表發表於: Fri Jun 06, 2014 10:52 am

新奇士 寫到:
catsweet18 寫到:
fgyhj 寫到:

Ha....要咁早 Rolling Eyes 我地plan緊出年年尾結婚, 而家計劃出年去影pre-wedding, 歐洲 / 韓國 /日本...仲諗緊咋! so 今次6月expo會約埋幾個fd一齊去睇吓!

唔算早啦! 真係差唔多, 結婚真係好多野搞, 除非你搞旅行結婚, 否則真係幾多細節野架~
回頂端
fgyhj
XXX.XXX.5.165

發表發表於: Fri Jul 04, 2014 7:14 pm

待嫁小女人 寫到:

有無2015年pice list? Pls PM me. thanks Wink
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.239.102

發表發表於: Wed Jul 09, 2014 10:07 pm

2015年....我無呀~ 剛係3月去expo, 有攞到leaflet, pm你參考!

fgyhj 寫到:
待嫁小女人 寫到:

有無2015年pice list? Pls PM me. thanks Wink
回頂端