發表主題 回覆文章
YinB
XXX.XXX.233.13

發表發表於: Fri Mar 07, 2014 10:58 am

廣告贊助 [隱藏]
Sky888 寫到:
好好用KA,你用咩牌子?
I suggest Missha & tonymol. Razz
Full 完會少左泛紅

請問missah和tonymo在那買到? 我在萬寧和屈臣都找不到.
回頂端
winniechch
XXX.XXX.9.192

發表發表於: Fri Mar 21, 2014 12:45 pm

YinB 寫到:
謝謝各位分享, 我係萬寧買了盒美肌之誌蝸牛MASK用, 好像不錯啊. 是否有分升級版?

yes,. 而家萬0買既美肌都應該係升級版, 一盒入面有十塊既就係.以前舊版一盒得7塊.
回頂端
vivianyu
XXX.XXX.228.142

發表發表於: Wed Mar 26, 2014 4:09 pm

蝸牛mask已經係常識....
回頂端
YinB
XXX.XXX.160.225

發表發表於: Mon Apr 14, 2014 1:03 pm

即是我無買錯, 我係買左升級版蝸牛MASK一盒十片裝.

咁你有無試過另一隻隱形MASK一盒五片裝?

winniechch 寫到:

yes,. 而家萬0買既美肌都應該係升級版, 一盒入面有十塊既就係.以前舊版一盒得7塊.
回頂端
yan0107
XXX.XXX.108.151

發表發表於: Fri Apr 18, 2014 7:10 pm

升級牌除左多3片,功能有冇咩分別?
回頂端
lulutam1984
XXX.XXX.117.26

發表發表於: Sat May 03, 2014 1:25 am

有興趣 可否介紹
回頂端
alicelee
XXX.XXX.101.105

發表發表於: Wed May 14, 2014 10:58 am

升級版mask同隱形mask有什麼分別? 都是蝸牛mask嗎?

YinB 寫到:

回頂端
happy新娘
XXX.XXX.126.140

發表發表於: Fri May 23, 2014 12:42 pm

alicelee 寫到:
升級版mask同隱形mask有什麼分別? 都是蝸牛mask嗎?

YinB 寫到:

邊隻會好用D?
回頂端
krislee
XXX.XXX.176.60

發表發表於: Tue May 27, 2014 3:22 pm

YinB 寫到:
好用嗎? 蝸牛面膜到底有什麼作用?

我都鐘意用蝸牛MASK,真係好好用,
基本上貴同平的牌子我都用,
平平地既美肌之誌,彩豐行,森田藥,都好好用,
貴少少既就有tonymoly同missha, 都有蝸牛mask.
回頂端
露斯
XXX.XXX.60.105

發表發表於: Sun Jun 01, 2014 1:39 pm

krislee 寫到:

我都鐘意用蝸牛MASK,真係好好用,
基本上貴同平的牌子我都用,
平平地既美肌之誌,彩豐行,森田藥,都好好用,
貴少少既就有tonymoly同missha, 都有蝸牛mask.

蝸牛mask, 我用美肌之誌多.
彩豐行都有出蝸牛mask?
回頂端