發表主題 回覆文章
新奇士
XXX.XXX.6.102

發表發表於: Sat Jan 11, 2014 9:27 pm

廣告贊助 [隱藏]
想問問佢地係咪要指定日期出發架? 咁其他日子佢地影唔影呀? Pls PM 資料我. thx
回頂端
cammy.chu
XXX.XXX.215.5

發表發表於: Sun Jan 19, 2014 1:16 pm

我幫表妹問.....佢地去唔去德國/布拉格影相? 有無price list可PM我. Many thanks
回頂端
Tang.girl
XXX.XXX.126.18

發表發表於: Tue Feb 04, 2014 10:06 am

想知應該幾時揀衫呀? 可唔可以預早半年前架 Rolling Eyes
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.237.241

發表發表於: Thu Feb 13, 2014 9:20 pm

Tang.girl 寫到:
想知應該幾時揀衫呀? 可唔可以預早半年前架 Rolling Eyes

我覺得無所謂, 你早D揀衫, 就可以HOLD住款式. 不過佢地好多時都有新款返, 你不妨問問. 因為新款先到先得, 唔駛另外比Upgrade錢架!
回頂端
森林王
XXX.XXX.72.58

發表發表於: Sun Feb 16, 2014 4:15 pm

catsweet18 寫到:
森林王 寫到:
報告吓先.....約左下星期去佢地公司傾法國影相呀! hehe~今次係我表姊既大project, 攪到我都好緊張tim, 其實表姊之前都睇個好多間, 原來好多都好貴! 但又好多野都唔包, 最重要D相辦唔係好靚, 就係咁我咪叫佢去我影個間問吓 Rolling Eyes 希望OK啦~ Embarassed

咁book左未呀?

Book左喇~ 如果唔係因為等佢boy fd請假, 早就confirm左, 好在趕得切, 聽佢地講剩反2個名額咋! 表姊暫時join左1日paris拍攝, 好大機會影2日, 因佢超鍾意paris, 想去埋普羅旺斯影相.
回頂端
orderob
XXX.XXX.126.60

發表發表於: Wed Mar 05, 2014 10:41 am

可唔可以pm佢地leaflet? 威尼斯&法國pre-wedding資料~ 唔該晒
回頂端
orderob
XXX.XXX.126.60

發表發表於: Wed Mar 05, 2014 10:44 am

如果計劃2015年影相, 可以幾時揀衫試衫呢?
回頂端
城城
XXX.XXX.18.213

發表發表於: Sat Mar 15, 2014 1:09 am

orderob 寫到:
可唔可以pm佢地leaflet? 威尼斯&法國pre-wedding資料~ 唔該晒

PM左你啦! 佢地聽日有份參與EXPO, 個度會拗到多D優惠! Wink
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.5.82

發表發表於: Sun Mar 30, 2014 2:06 pm

Please pm the latest europe pre-wedding leaflet to me? many thank!!
回頂端
~小野貓~
XXX.XXX.126.131

發表發表於: Mon Apr 07, 2014 3:44 pm

白雪雪 寫到:
Please pm the latest europe pre-wedding leaflet to me? many thank!!

我都想要呀? 唔該
回頂端