發表主題 回覆文章
森林王
XXX.XXX.94.226

發表發表於: Tue Oct 08, 2013 11:02 pm

廣告贊助 [隱藏]
報告吓先.....約左下星期去佢地公司傾法國影相呀! hehe~今次係我表姊既大project, 攪到我都好緊張tim, 其實表姊之前都睇個好多間, 原來好多都好貴! 但又好多野都唔包, 最重要D相辦唔係好靚, 就係咁我咪叫佢去我影個間問吓 Rolling Eyes 希望OK啦~ Embarassed
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.126.30

發表發表於: Tue Oct 22, 2013 11:55 am

森林王 寫到:
報告吓先.....約左下星期去佢地公司傾法國影相呀! hehe~今次係我表姊既大project, 攪到我都好緊張tim, 其實表姊之前都睇個好多間, 原來好多都好貴! 但又好多野都唔包, 最重要D相辦唔係好靚, 就係咁我咪叫佢去我影個間問吓 Rolling Eyes 希望OK啦~ Embarassed

咁book左未呀?
回頂端
珠珠2009
XXX.XXX.26.151

發表發表於: Sat Nov 02, 2013 1:44 pm

聽日我地都去expo呀!! 今次係同英國返黎best fd一齊去, 想去英國+法國影相, 唔知佢地有無呢個package呢? Rolling Eyes
回頂端
城城
XXX.XXX.126.77

發表發表於: Thu Nov 07, 2013 4:01 pm

Hi...想問問有無人知法國古堡證婚資料? 係咪一個價錢包辦? Rolling Eyes
回頂端
新奇士
XXX.XXX.26.229

發表發表於: Tue Nov 12, 2013 10:05 pm

森林王 寫到:

可唔可以PM法國pre wedding資料我? 佢地包d咩架??
回頂端
fgyhj
XXX.XXX.126.229

發表發表於: Thu Nov 21, 2013 11:14 am

Plz send update rate card to me. thx Laughing
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.126.245

發表發表於: Thu Nov 28, 2013 11:41 am

我都想要歐洲其他地方拍攝婚紗相價錢. 唔該pm我. THZ
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.215.251

發表發表於: Sat Dec 14, 2013 12:19 pm

Mon Chan 寫到:
我都想要歐洲其他地方拍攝婚紗相價錢. 唔該pm我. THZ

PM你啦! 不過好似唔係最update Rolling Eyes 如果想了解多o的, 最好打去問問..
回頂端
Ada & Sam
XXX.XXX.126.30

發表發表於: Wed Dec 18, 2013 4:07 pm

婚紗展無去到~ Rolling Eyes我想要佢地最Update leaflet, 可以pm我嗎?
回頂端
森林王
XXX.XXX.126.2

發表發表於: Thu Jan 02, 2014 10:36 am

Ada & Sam 寫到:
婚紗展無去到~ Rolling Eyes我想要佢地最Update leaflet, 可以pm我嗎?

ok呀! 我send leaflet比你 Laughing
回頂端