發表主題 回覆文章
Zita妹
XXX.XXX.131.85

發表發表於: Mon Jun 24, 2013 4:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
本人於上星期剛完成一個很難忘的婚禮,雖然大日子當天碰著天公不做美地下大雨,但好好彩俾我碰到一個好有heart,好好人的花車司機哥哥。
因為我地男家,女家都係在附近的,所以原本架花車只係負責車我地一對新人的,但因為出門時超大雨,所以D兄弟姊妹都好狼狽,因為唔知點行去男家。點知花車司機居然主動提議幫我來回4-5次地接載所有兄弟姊妹到男家,才可以避免所有人濕身。另外司機亦好好人地幫我地不停咁抹乾架車俾我地影相。
最後,我地出發到婚宴場地嘅時候,又遇上大塞車,所以比原定租用嘅時間差不多超出接近45分鐘,但到達後,司機居然沒有加收我地超時費用,佢話當係送比我地嘅新婚禮物喎。雖然係小小心意,但真係超窩心囉!(不過最後我同老公都識做咁比多一封大利是司機哥哥)

最重要係架車無論內外都好乾淨,司機哥哥揸得亦好穩定,好安全,收費都非常合理。所以我極力推薦此司機哥哥比各位姊妹。
(司機哥哥亦有七人車和28座van可供租用的,我去度蜜月嗰日,都租咗佢架七人車,車我地去機場添)

如果各位有興趣要佢嘅聯絡方法,請留言,我會儘快PM比妳地,希望妳地亦會有個完美的婚禮啦
(P.S 如果係話我介紹,司機哥哥應該會俾discount妳地架)
回頂端
lemondkiss
XXX.XXX.135.71

發表發表於: Mon Jun 24, 2013 5:50 pm

would you please pm me the detail. THX~!
kikipinga@msn.com
回頂端
Zita妹
XXX.XXX.92.196

發表發表於: Tue Jun 25, 2013 11:07 am

Hi Lemondkiss,

Already sent the contact to your email, pls check
回頂端
shunannbi
XXX.XXX.6.2

發表發表於: Wed Jun 26, 2013 1:26 pm

Can you pls send me the details, thanks!
annieho_mui@yahoo.com.hk
回頂端
joey1221
XXX.XXX.165.253

發表發表於: Wed Jun 26, 2013 5:52 pm

can u send more detail to me,thanks!
email;joeyching12212005@yahoo.com.hk
回頂端
Chiu333
XXX.XXX.143.13

發表發表於: Wed Jun 26, 2013 6:06 pm

Can you pls send me the details, thanks!
chiu3330824@gmail.com
回頂端
Zita妹
XXX.XXX.114.216

發表發表於: Thu Jun 27, 2013 1:01 am

shunannbi 寫到:
annieho_mui@yahoo.com.hk

Hi Annie,

Already sent the contact to your email, pls check
回頂端
Zita妹

發表發表於: Thu Jun 27, 2013 1:07 am

Chiu333 寫到:
chiu3330824@gmail.com

Hi Chiu333,

回頂端
Zita妹

發表發表於: Thu Jun 27, 2013 1:09 am

joey1221 寫到:
can u send more detail to me,thanks!
email;joeyching12212005@yahoo.com.hk

Hi Joey1221,

回頂端
jenniejsk
XXX.XXX.180.57

發表發表於: Fri Jun 28, 2013 6:41 pm

Please PM me, jenniects@yahoo.com.hk
Thanks!
回頂端