發表主題 回覆文章
mkt 1010
XXX.XXX.228.217

發表發表於: Wed Jun 19, 2013 5:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
GooKinki 寫到:
mkt 1010 寫到:
中環同官塘果兩間我就唔想多講了。
但旺角果間可以介紹俾大家,
facebook 有佢地資料的。
佢地成日有新相片update 的。

之前表姊join 左覺得服務好好, 所以介紹俾我, 希望大家一步到位。

岩岩上果過去佢個FB, D衫真係好唔同~好靚呀~ Surprised

係呀, 佢地d衫好多囉, 而且無分grade 係最方便。
facebook 見到佢地都成日出新衫, 而且每件好少重覆po架, 成日有新。
仲可以網上轉款, 都幾特別架。
睇佢地既facebook 的確係一種娛樂呀。
我怕我唔得閒上來覆大家呀,
所以請有興趣既朋友仔自己上facebook 搵佢地既資料啦

圖有佢地公司名

mkt 1010 在 Thu Jun 20, 2013 9:22 pm 作了第 1 次修改
回頂端
GooKinki
XXX.XXX.94.150

發表發表於: Thu Jun 20, 2013 12:49 pm

Shocked D 衫真係好靚呀~
可吾可以轉款嫁?
TST好多間都限唔比轉...
回頂端
霏霏豬
XXX.XXX.28.242

發表發表於: Thu Jun 20, 2013 4:19 pm

please PM me, thanks ~
回頂端
migajchui
XXX.XXX.52.47

發表發表於: Thu Jun 20, 2013 5:02 pm

pm me please,,謝謝你^^
回頂端
lingchan2013
XXX.XXX.34.152

發表發表於: Thu Jun 20, 2013 5:09 pm

may i have the detail please?
回頂端
mkt 1010
XXX.XXX.201.38

發表發表於: Thu Jun 20, 2013 9:21 pm

可吾可以轉款嫁?

join左3間, 頭兩間在 中環同觀塘, 轉衫都要俾錢,
第三間在旺角可以免費轉款直至婚期前度身, 而且可以網上轉款, 真係方便好多。

其實book 衫轉衫好重要呀, 如果落單時離大日子好耐時間, 件衫著得多都會殘,
經過租衫既經驗同埋朋友既講解,
如果無得轉款 到時big day 件衫咪殘晒囉?!
如果要俾錢先可以轉款, 到時又大失預算咪弊?!
所以我比較buy 第3間。
依家愈講愈後悔join 左第1,2間。早知一早就join 旺角果間啦。
回頂端
cherry24
XXX.XXX.116.113

發表發表於: Fri Jun 21, 2013 12:20 pm

件tiffany blue 好靚呀!
我都係之前join 左tst 另一間, 貴同揀唔中晚裝,
早知又係睇定d 先決定啦! Crying or Very sad
回頂端
GooKinki
XXX.XXX.94.150

發表發表於: Fri Jun 21, 2013 6:11 pm

mkt 1010 寫到:
可吾可以轉款嫁?

join左3間, 頭兩間在 中環同觀塘, 轉衫都要俾錢,
第三間在旺角可以免費轉款直至婚期前度身, 而且可以網上轉款, 真係方便好多。

其實book 衫轉衫好重要呀, 如果落單時離大日子好耐時間, 件衫著得多都會殘,
經過租衫既經驗同埋朋友既講解,
如果無得轉款 到時big day 件衫咪殘晒囉?!
如果要俾錢先可以轉款, 到時又大失預算咪弊?!
所以我比較buy 第3間。
依家愈講愈後悔join 左第1,2間。早知一早就join 旺角果間啦。

Very Happy 咁又好好噃,網上轉款,唔駛咁麻煩~
我個人覺得..如果店舖衫多就會無咁易整殘件衫~
頭先上左你介紹果間的FB~ 見到好多好評呢~~~~ Razz
信心大增呀... Very Happy

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.548357731854140.1073741825.311637885526127&type=3
回頂端
yankiwoo
XXX.XXX.173.11

發表發表於: Sat Jun 22, 2013 10:28 am

yankikit@gmail.com

plz send the detail for me
thx
回頂端
yankiwoo
XXX.XXX.173.11

發表發表於: Sat Jun 22, 2013 10:30 am

yankikit@gmail.com

plz send the detail for me
thx
回頂端