發表主題 回覆文章
KIKIFUNG
XXX.XXX.108.126

發表發表於: Fri Apr 19, 2013 1:53 pm

廣告贊助 [隱藏]
可以pm d資料給我嗎??? 謝謝~ 
iouki2000@yahoo.com
回頂端
KIKIFUNG
XXX.XXX.108.127

發表發表於: Fri Apr 19, 2013 2:20 pm

回頂端
KIKIFUNG
XXX.XXX.108.127

發表發表於: Fri Apr 19, 2013 2:21 pm

回頂端
shunannbi
XXX.XXX.93.150

發表發表於: Sat Apr 20, 2013 4:30 pm

過來人上 寫到:
小弟四月結婚啦!! 好開心...但有好多嘢要新年前準備,超忙.....
上星期去咗金都訂咗花車同租咗衫,原本諗住買埋啲結婚用品同結婚公仔,根住去咗一間賣結婚公仔嘅鋪頭問下啲價錢.....嘩...要成六百幾七百蚊套,都唔緊要...個sale好似唔憂做咁話"價錢係咁架啦,要平嘅唔好攔呢對囉"....我小丫(心諗),根住已經無心情再行,返屋企上網揾,我唔信全香港得妳有得賣。
揾咗成晚,終於比我揾到一間賣結婚用品嘅上樓鋪係觀塘有嗰對公仔,根住今日忍唔住冲咗上去(須然有啲遠,家住上環),但真係不寡所望,嗰度有好多嘢都好平,最後係嗰度買晒所有結婚要用嘅嘢,我女友(準老婆)仲訂埋花球,唔使周圍走。
最緊要嗰句,嗰對公仔比金都嗰間*铺平剩半,好開心....good死!! 所以真係要介紹比啲brother,結婚嘢唔一定係嗰啲铺頭買架!

pls send me the delails..tks!

anniepatho@yahoo.com.hk
回頂端
ken123456
XXX.XXX.203.178

發表發表於: Tue Apr 23, 2013 10:43 pm

過來人上 寫到:
小弟四月結婚啦!! 好開心...但有好多嘢要新年前準備,超忙.....
上星期去咗金都訂咗花車同租咗衫,原本諗住買埋啲結婚用品同結婚公仔,根住去咗一間賣結婚公仔嘅鋪頭問下啲價錢.....嘩...要成六百幾七百蚊套,都唔緊要...個sale好似唔憂做咁話"價錢係咁架啦,要平嘅唔好攔呢對囉"....我小丫(心諗),根住已經無心情再行,返屋企上網揾,我唔信全香港得妳有得賣。
揾咗成晚,終於比我揾到一間賣結婚用品嘅上樓鋪係觀塘有嗰對公仔,根住今日忍唔住冲咗上去(須然有啲遠,家住上環),但真係不寡所望,嗰度有好多嘢都好平,最後係嗰度買晒所有結婚要用嘅嘢,我女友(準老婆)仲訂埋花球,唔使周圍走。
最緊要嗰句,嗰對公仔比金都嗰間*铺平剩半,好開心....good死!! 所以真係要介紹比啲brother,結婚嘢唔一定係嗰啲铺頭買架!

beyond198405@yahoo.com.hk
回頂端
jck1234
XXX.XXX.23.117

發表發表於: Wed Apr 24, 2013 11:20 am

please p.m.me

thanks
回頂端
bwong1116
XXX.XXX.25.18

發表發表於: Wed Apr 24, 2013 5:57 pm

i want the details too thanks

beckywong1116@hotmail.com
回頂端
jeebu
XXX.XXX.183.77

發表發表於: Thu May 02, 2013 6:02 pm

Please send me the information please

jhocpurple@gmail.com
回頂端
CathyC
XXX.XXX.119.153

發表發表於: Sat May 04, 2013 9:27 pm

Hi Can you please send details to chan.ty.cathy@gmail.com Many thanks
回頂端
mingming li
XXX.XXX.162.32

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 7:51 am

請問可唔可以pm d 詳細的資料俾我呀~

et110010@yahoo.com.hk
回頂端