發表主題 回覆文章
Sarena^^
XXX.XXX.117.48

發表發表於: Tue May 11, 2010 4:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
熊貓Ray 寫到:
Sarena^^ 寫到:
qpc 寫到:
水準keep唔到都係一個問題,我閒日去食就唔錯魚同炸子雞係唔錯,但服務就係0服務可言

炸子雞就真係好食, 魚唔算差, 唯一係龍蝦同鮑魚唔好, 因為好少何食一圍圍飯有呢2款, 期望愈大...ay...

服務就真係唔好, 人多都唔係咁講野架 Crying or Very sad

其實食物質數都真係睇個人口味既.....
睇返佢對方要求點樣先. 但如果本身個景係唔鍾意, 其實就算好食都冇用.
所以佢都要搵過第二間架呀. 因為呢個場係岩岩新裝修, 所以呢兩年都唔會點轉. Wink

Ray您講我好岩, 口味真係睇個人, 我唔開心係d龍蝦無肉, 可能咁岩係我果台啦, 仲有服務態度唔好, 反而個場裝修就唔係唔太大問題, 始終做wedding同節日食飯個效果係唔同d. Smile
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.98.203

發表發表於: Tue May 11, 2010 5:14 pm

熊貓Ray 寫到:
qpc 寫到:
水準keep唔到都係一個問題,我閒日去食就唔錯魚同炸子雞係唔錯,但服務就係0服務可言

炸子雞就真係好食, 魚唔算差, 唯一係龍蝦同鮑魚唔好, 因為好少何食一圍圍飯有呢2款, 期望愈大...ay...

服務就真係唔好, 人多都唔係咁講野架 Crying or Very sad

睇返佢對方要求點樣先. 但如果本身個景係唔鍾意, 其實就算好食都冇用.
所以佢都要搵過第二間架呀. 因為呢個場係岩岩新裝修, 所以呢兩年都唔會點轉. Wink

Ray您講我好岩, 口味真係睇個人, 我唔開心係d龍蝦無肉, 可能咁岩係我果台啦, 仲有服務態度唔好, 反而個場裝修就唔係唔太大問題, 始終做wedding同節日食飯個效果係唔同d. Smile

哈哈, 真係要反映下佢知先得.
其他我都試過都唔錯架. 亦有其他朋友去過呢度飲婚宴 , 佢地都話好食. 所以有時真係都難就d.
但唔可以同你同一間呀. 依家有邊間係你心水呀? Wink
回頂端
Sarena^^
XXX.XXX.117.48

發表發表於: Tue May 11, 2010 5:55 pm

熊貓Ray 寫到:
熊貓Ray 寫到:
qpc 寫到:

哈哈, 真係要反映下佢知先得.
其他我都試過都唔錯架. 亦有其他朋友去過呢度飲婚宴 , 佢地都話好食. 所以有時真係都難就d.
但唔可以同你同一間呀. 依家有邊間係你心水呀? Wink

試過尖沙咀彩福 (飲茶), 國際都會彩福 (晚飯), 煌府未試... Surprised
回頂端
mbean
XXX.XXX.226.234

發表發表於: Tue May 11, 2010 7:54 pm

mbean 寫到:
你平日去食多一次啦~
母親節係酒樓最旺既節日.. 有時好難圍圍都serve得好架~
我去過呢間飲,都冇問題呀...

同埋d枱幾多幾密,係睇你擺幾多圍....
母親節應該有幾多就開幾多.... Laughing
如果間酒樓連母親節都唔full, 咁就好大鑊喇~

我都有咁諗, 大節多人招呼可以體諒, 但食物水準應該keep到架? 妳有無去過食晚飯? 好唔好食呢^^

我淨係去過飲~ 冇食過飯~
大時大節d食物水準都會差d架~ 因為如果多人,廚房都會做唔切~
回頂端
loveshow
XXX.XXX.156.10

發表發表於: Wed Dec 26, 2012 3:36 pm

qpc 寫到:

我都覺得係...水準keep 唔到...擺酒都幾擔心....
回頂端