發表主題 回覆文章
魚~
XXX.XXX.176.131

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 2:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
哩排喺某個網站睇到哩幾篇對話內容..講真~真係有D嬲, 佢咁講真係好絕情~

其實我覺得擺酒派得帖俾果個人..佢都係你朋友..都係你想請既人.. 都係想佢黎見證你結婚當日既開心~~~其實唔洗下下計到盡既, 佢有錢就俾多d, 手頭緊俾少d都無咩所謂丫.. 我相信佢都唔係有心俾少d gei....

雖然搞結婚錢係好重要, 我同bf都手緊~~ 但去到派帖請人就真係無得計過度過..最緊要係請到一班親朋好友黎慶祝你既big day!! 就算回唔到本都唔好太在意啦~

唔知jm你地又點睇?

TFR9422.tmp.jpg  Filesize: 136.83 KB  瀏覽次數: 11261 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
choco cat

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:02 pm

咁既人都有既 Mad
回頂端
魚~

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:07 pm

choco cat 寫到:
咁既人都有既 Mad

係囉! 有哩d朋友都唔知點算 Mad
回頂端
SasaCake

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:21 pm

真係理晒譜 Evil or Very Mad
回頂端
bombomb

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:21 pm

其實點解而家仲有人諗擺酒會賺錢?
講真佢最尾講的 "logic" 我 "gag" 唔到.......
正港女啦呢D..........
咁都嫁得出,真係要為佢老公祈禱呀~~~~~~ Twisted Evil Laughing
回頂端
魚~

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:24 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing 港女也!
回頂端
wakaka低B鈣奶

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:32 pm

同呢D人莫講話做朋友,真係識著佢都睇自己唔起

我會話「D錢留番你自己買XX用」(XX請自行想像)
回頂端
ccha

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:35 pm

結婚求開心~
如果下下睇住個$黎結,想開心都幾難
咁計法,結婚都搞到好似做生意咁,好辛苦啫.......
回頂端
SasaCake

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 3:35 pm

其實驚人地畀唔夠錢, 咪唔好請人囉, 做咩要咁無禮貌呢
回頂端
Angel (SZE)
XXX.XXX.128.146

給你$500都是你朋友, 如果你親戚(直屬)收到同帖直頭冇俾1毛$又或者唔來只給$100, 你會點做?!唔通上電視唱佢...
回頂端