發表主題 回覆文章
BCwater
XXX.XXX.136.125

發表發表於: Fri Sep 21, 2012 11:25 am

廣告贊助 [隱藏]
i wanna know, please pm
回頂端
vercc
XXX.XXX.229.224

發表發表於: Sat Sep 22, 2012 5:38 am

can you pm me pls thanks
回頂端
Kiki淇琪

發表發表於: Mon Sep 24, 2012 11:38 am

Thanks for your share. Please pm me.
回頂端
fionachoi928

發表發表於: Mon Sep 24, 2012 10:46 pm

please send the details to me, thank you!
回頂端
Sodafung

發表發表於: Wed Sep 26, 2012 11:14 am

Please share e details to me,thank you so much!
回頂端
TIGGER_BONNIE
XXX.XXX.146.66

發表發表於: Wed Sep 26, 2012 1:44 pm

hello~
can u send me the deatils, thanks!~
回頂端
Astarte
XXX.XXX.215.216

發表發表於: Wed Sep 26, 2012 2:01 pm

Can you send more detail to me ? Thank you so much !
回頂端
方高
XXX.XXX.141.181

發表發表於: Wed Sep 26, 2012 6:44 pm

Judywong618 寫到:
參考過ESD同其他forum, 我諗睇咗成百個化妝師的blog, 做好資料搜集後,揀咗幾個最好的化妝師試妝,最後揀咗最滿意的一個,d朋友話我太挑剔,邊個新娘唔想靚吖,我淨係試妝都駛咗千幾二千蚊,不過我覺得一生人一次,無謂將來至後悔,好開心老公明白我亦支持我,上星期我的婚禮終於完滿結束,過程好順利,不枉我花咁多時間精神籌備,最令我滿意的就是我的化妝師,除了因為自己同老公都好滿意全日每一個化妝和髮型外,最能證明大家同意我的眼光,不是客人的讚賞(始終可以是客套說話),而是很多舊同學問我們取化妝師的咭片,佢地都有結婚計劃,佢地都讚我的化妝師化得我好靚,其實化妝背後,化妝師仲自覺地做咗好多嘢,我好多謝佢的盡心盡力,佢同助手當日比預定時間早咗15分鐘到,好彩佢經驗豐富,攝影師未到前教定姊妹準備要影的物品,令拍攝過程更加順利,佢會在我入新娘房前先找一位姊妹一齊準備好下一條晚裝裙,落手一齊幫我換衫,姊妹都話佢好幫得手,仲教曉佢地學識最快換晚裝的方法,完成每個妝後,姊妹話佢唔會在新娘房休息,而係會一直在場邊睇住我,確保我的化妝同髮型都keep得最靚,佢幫我完成迎賓的化妝後,自動自覺幫我的姊妹補妝,無加我錢,佢話有時間無所謂,我同老公講心聲的環節,佢驚我哭,預早比定紙巾伴娘,仲一早教定我抹眼淚的方法,避免我整花個妝出醜,總括黎講,我好幸運搵咗一個無得頂的化妝師,我知道好多新娘都同我當初一樣唔知點搵一個好的化妝師,如果大家有興趣參考我的化妝師,我樂意同大家分享的,始終我都係精心挑選過,應該可以幫大家慳返D錢同時間

正在找尋這些資料,請給我吧.......
回頂端
AnnyL

發表發表於: Thu Sep 27, 2012 10:16 am

Please pm me, thank you so much.
回頂端
Doralau93

發表發表於: Fri Sep 28, 2012 11:43 am

Please pm me, thz a lot
回頂端