發表主題 回覆文章
red@@
XXX.XXX.174.245

發表發表於: Sat Sep 01, 2012 1:09 am

廣告贊助 [隱藏]
Pls pm me , thanks!
回頂端
red@@
XXX.XXX.72.35

發表發表於: Sat Sep 01, 2012 7:43 am

Pls pm me , thanks!
回頂端
2012hehehaha
XXX.XXX.13.137

發表發表於: Sun Sep 02, 2012 9:48 pm

pls pm, thx
回頂端
伊甸園csk
XXX.XXX.138.68

發表發表於: Mon Sep 03, 2012 12:46 am

pls pm me the details, thz!
michael0331csk@yahoo.com.hk
回頂端
NatNat123
XXX.XXX.49.134

發表發表於: Mon Sep 03, 2012 1:06 pm

Pls PM
回頂端
Circleooo
XXX.XXX.136.125

發表發表於: Tue Sep 04, 2012 12:19 pm

Please pm me, thank you!
回頂端
Sammihoho
XXX.XXX.136.125

發表發表於: Thu Sep 06, 2012 8:20 pm

Can you pm the imfirmation to me. Thank you so much!
回頂端
爆爆糖
XXX.XXX.174.42

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 1:06 am

pm pls~~~
回頂端
yiplii23
XXX.XXX.171.221

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 5:52 pm

bobolam 寫到:
上個月結婚, 而家每次睇返D相都好開心, 覺得自己好靚, 哈哈, 我老公都話我個化妝師化得好好, 其實之前參加表姐婚禮時已經諗住結婚要book佢化妝, 因為見到表姐個妝同頭都好靚, 從來未見過表姐咁靚, 之後表姐介紹比我, 一試妝就confirm咗, 佢真係化得好自然好靚, 我平日自己都有化妝, 對眼化極都唔精神, 佢好易就令我對眼精靈晒, 之後我仲介紹比三個朋友, 個個都confirm咗, 黎緊好多人結婚, 驚遲d book唔到佢, d朋友都讚佢化得好自然, 皮膚底妝好滑, 五官都標誌晒, 我結婚當日真係好趕, 又要回門又要註冊, 好彩佢化妝好快手, 以佢的收費有咁好的質素真係物超所值, 除咗化妝功力, 佢仲係用名牌化妝品, 而且佢好準時, 試妝同正日都早15分鐘就到咗, 夜晚佢幫我攪好個妝同頭後, 見有時間就好主動幫我d姊妹補妝, 佢話有時間幫得就幫, 無收我額外費用, 我知出面好多化妝師要收補妝費, 所以我真係覺得佢好好, 我真係好多謝佢, 如果有朋友搵緊化妝師, 我一定推介佢!

Thank you sooooooo much for the sharing of your sweet sweet wedding!!!
Would u pls pm the info (includes the price and contact) to me??
Thanks a lot Very Happy

liopyu56@hotmail.com
回頂端
Racheal Yuen
XXX.XXX.72.28

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 10:34 pm

Please pm the details to me. Thanks!
email : chong_sang@yahoo.com
回頂端