發表主題 回覆文章
Hollyna
XXX.XXX.132.7

發表發表於: Mon Jun 11, 2012 5:11 pm

廣告贊助 [隱藏]
之前我話過, 我6299冇俾金我, 好奇蹟地, 結婚一個月前, 竟然有, 我感恩!
同埋話過, 我結婚後要焗住同6299住, 但係結婚後一星期我地搬走左, 仲要係我老公主動提出。我都感恩。
62還提出我地擺酒果邊會支持我地少少, 我覺得唔通佢知我地好辛苦。

但係有d野o係我心入面就有一直都唔開心喇, 事因係我地結婚後幾曰, 99話份工無得做, 所以要問我地要三兩萬還$$, 老公好奇怪, 就問啦, 咩事要借$$,
原來**62還提出我地擺酒果邊會支持我地少少** 呢度出事了, 真係唔應該信佢, (62佢係一個要面的人)本來99叫我地唔好賣金, 但係唔賣就俾唔到佢, 我地仲比埋現金佢還, 唉....好心啦, 做唔到唔好死撐!! 我地冇左你支持果少少, 係唔大影響, 而家仲要還埋息比財務公司囉! 

我都有向好既方面諗下, 但係真係過唔到自己, 因為擺酒係佢話擺, 果日我果邊都係影得好少相, 多數都係男家影晒, 我仲要俾我阿媽話我, 佢地女家影得好少相, 完全檔我女家唔洗影咁...我好無奈!!!

咁我可以點...我唔知點面對佢地, 我係好唔鍾意...但係我知道唔可以長時間係咁, 好彩我地搬走左, (當然之後都有d說話聽), 但好過一齊住既, 咁樣已經好好多喇。老公一直都知我唔開心, 好的是佢明白我心情, 佢話會俾時間我去沖淡, 同埋唔會迫我。

真係好想呻下...大家睇完之後唔好咁大commen 就得喇, 謝!
回頂端
卡卡卡卡
XXX.XXX.64.121

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 2:17 pm

有老公明白妳真係好.
回頂端
++ka++
XXX.XXX.140.247

發表發表於: Sun Jun 17, 2012 7:36 pm

搬走左個問題解決一大半啦@@
唔駛下下見到面
大時大節識做d囉
回頂端
Queencorn
XXX.XXX.48.113

發表發表於: Thu Jun 21, 2012 7:32 am

好在你老公都明白你咋....
我個case同你差唔多(我年尾結婚), 但我無你咁好彩, 原本講好左結婚就搬出去住, 但而家我老公一時又話驚無錢, 一時又話想照顧佢兩老, 我真係好唔開心呀...... Sad
回頂端
lowlowbb
XXX.XXX.144.159

發表發表於: Thu Jul 19, 2012 12:02 am

好彩你搬左出住, 不過有d 99 會借d易上你新居打等, 到時又會麻煩....
回頂端
Tongi
XXX.XXX.139.90

發表發表於: Fri Aug 31, 2012 4:31 pm

你老公都係一個幾細心同好錫你既人! Very Happy
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.162.247

發表發表於: Wed Sep 05, 2012 11:13 am

有老公支持....好好多架!
回頂端
少幸
XXX.XXX.71.123

發表發表於: Wed Sep 05, 2012 11:47 pm

好在有個好老公, 我同 6299 住左幾個月先搬.. 果幾個月... 喊左好多次.. 煩死人
回頂端
Cattoo
XXX.XXX.139.90

發表發表於: Thu Sep 13, 2012 5:33 pm

真係咁得人驚?我同男友討論緊時結咗婚同唔同兩老住。
回頂端
Lam Ka Ying
XXX.XXX.231.26

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 7:31 pm

有老公支持最緊要
回頂端