發表主題 回覆文章
小麻衣
XXX.XXX.67.107

發表發表於: Sat Jul 07, 2012 12:03 am

廣告贊助 [隱藏]
EXPO Rolling Eyes Rolling Eyes 如果去唔到, 咁點算呀?? Embarassed

happy新娘 寫到:
Ada & Sam 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!
有無人知道~~會唔會加價? Rolling Eyes Rolling Eyes

啊~~~佢地會加價咩???? 我都想知wor Rolling Eyes

加價.......咁要通知個fd先, 佢仲諗住2014年唔駛咁急tim!

2014聽我FRIEND講, 都好多人搵啦!
今日都會陪佢過去, 希望佢可以book到 Hero 啦!

Yes! They will increase the price after july expo.
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.65.245

發表發表於: Sat Jul 14, 2012 12:42 pm

小麻衣 寫到:
EXPO Rolling Eyes Rolling Eyes 如果去唔到, 咁點算呀?? Embarassed

happy新娘 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!
有無人知道~~會唔會加價? Rolling Eyes Rolling Eyes

啊~~~佢地會加價咩???? 我都想知wor Rolling Eyes

加價.......咁要通知個fd先, 佢仲諗住2014年唔駛咁急tim!

Yes! They will increase the price after july expo.

Hi,小麻衣

嘗試expo後打比佢地啦! 睇吓可唔可以hold到expo價. Rolling Eyes
但係我唔知可唔可以hold埋禮物呀??
如果你本身啱左~ 可以過數落小訂比佢地hold個位先,
我fd講--佢地出年都幾full.
希望幫到你~ Wink
回頂端
城城
XXX.XXX.111.137

發表發表於: Mon Jul 16, 2012 1:17 am

catsweet18 寫到:
小麻衣 寫到:

happy新娘 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

Hi,小麻衣

嘗試expo後打比佢地啦! 睇吓可唔可以hold到expo價. Rolling Eyes
希望幫到你~ Wink

SURE~
出年真係好full, 點都落訂hold住個位先!
我有個fd都係咁呀~ 可以hold左一個package先,
之後再join其他, 都可以係hold到個價!! Laughing
回頂端
Tang.girl
XXX.XXX.67.2

發表發表於: Wed Jul 18, 2012 9:12 pm

城城 寫到:
小麻衣 寫到:

happy新娘 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

Hi,小麻衣

希望幫到你~ Wink

SURE~
之後再join其他, 都可以係hold到個價!! Laughing

我都陪fd去左expo, 佢都係未有婚期架! 但係就book左佢地pre-wedding先, mark底左可以hold住呢個expo價, he..he..佢連酒樓都未book架!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.112.85

發表發表於: Wed Jul 25, 2012 11:40 pm

提吓你fd, 酒樓真係好緊張, 睇啱唔好諗咁多呀 Wink

Tang.girl 寫到:
城城 寫到:
小麻衣 寫到:

happy新娘 寫到:
夏雨 寫到:
金珠 寫到:
jo&sam 寫到:
expo去唔到呀!!

Hi,小麻衣

希望幫到你~ Wink

SURE~

我都陪fd去左expo, 佢都係未有婚期架! 但係就book左佢地pre-wedding先, mark底左可以hold住呢個expo價, he..he..佢連酒樓都未book架!
回頂端
FELIXCAT
XXX.XXX.231.224

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 4:21 pm

有冇price for big day? 2 p 1 v?
plz pm me, thanks
回頂端
Ada & Sam
XXX.XXX.69.140

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 8:25 pm

FELIXCAT 寫到:
有冇price for big day? 2 p 1 v?
plz pm me, thanks

Pls noted.
www.oceanwed.com
回頂端
城城
XXX.XXX.111.59

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 3:47 pm

咁佢地8月有擺無婚紗show呀? 可否pm資料我呀?
回頂端
Tang.girl
XXX.XXX.65.34

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 6:55 pm

城城 寫到:

我問左啦~ 佢地有份呀
資料~好似網上有wor!
but真係要快手.........
佢地好full......我有2個朋友想book BD,
指定攝影師.....都無期.
最後就由佢地安排同級師傅!
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.110.228

發表發表於: Sat Aug 11, 2012 11:58 am

Tang.girl 寫到:
城城 寫到:

我問左啦~ 佢地有份呀
資料~好似網上有wor!
but真係要快手.........
佢地好full......我有2個朋友想book BD,
指定攝影師.....都無期.
最後就由佢地安排同級師傅!

喔噢~ 要hold攝影師....真係要快手, 特別係而家好多人都鍾意搵2個攝影師, 就更加要快手喔!
回頂端