發表主題 回覆文章
Scky
XXX.XXX.155.101

發表發表於: Sun Jun 10, 2012 12:15 pm

廣告贊助 [隱藏]
你好~

我與女朋友都係天主教徒,應該會用第一式。想問下有冇sample 可以睇下,同埋要搵D咩工作人員架?

My email: stephen_cky1982@yahoo.com.hk
回頂端
nov2012
XXX.XXX.72.38

發表發表於: Mon Jun 11, 2012 4:12 pm

你好
[/quote]
回頂端
nov2012
XXX.XXX.72.38

發表發表於: Mon Jun 11, 2012 4:13 pm

我和未來老公都是教友,可否send 第一式的sample給我參考??
謝謝+主佑
dearhk@yahoo.com.hk
回頂端
Clem
XXX.XXX.27.117

發表發表於: Sun Jun 17, 2012 7:11 pm

你好! 我和另一半都是天主教徒, 會舉行感恩祭。

你可否send 有關的資料給我?
婚禮場刊(禮儀、彌撒、選曲)
觀禮邀請咭(純作邀請親友觀禮)
謝謝!主佑!

Clemho83@gmail.com
回頂端
Dada88
XXX.XXX.72.86

發表發表於: Thu Jun 21, 2012 2:55 pm

您好,我的男朋友是教徒,我正在上慕道班預備班,將於12月份結婚。不知是否應用第三式呢?另外,可否和我分享有關資料(如婚禮場刊、觀禮邀請卡、rundown 等)。 謝謝! 主佑.
回頂端
Dada88
XXX.XXX.72.86

發表發表於: Thu Jun 21, 2012 3:03 pm

Dada88 寫到:
您好,我的男朋友是教徒,我正在上慕道班預備班,將於12月份結婚。不知是否應用第三式呢?另外,可否和我分享有關資料(如婚禮場刊、觀禮邀請卡、rundown 等)。 謝謝! 主佑.

對不起,忘記了提供電郵地址:
dadachan88@gmail.com

謝謝!
回頂端
EmilyTingTing
XXX.XXX.37.111

發表發表於: Wed Jun 27, 2012 10:30 pm

hi~~你好呀! 我是天主教徒而我男友不是, 所以是用第三式的.

你可否send 那些相關資料給我嗎?
觀禮邀請咭(純作邀請親友觀禮)

email: emilyivan0301@gmail.com

Many thanks!!
回頂端
MsHoHo
XXX.XXX.173.47

發表發表於: Wed Jul 04, 2012 1:26 am

你好呀!! 我係天主教徒而我男友不是,
所以應該係用第三式的.
麻煩你可否send 那些資料給我嗎?

Ka9909@yahoo.com.hk
Thank you very much
回頂端
熊貓佳佳
XXX.XXX.222.184

發表發表於: Sat Jul 07, 2012 3:56 pm

Dear All,

主內平安﹗

近一個月工作繁忙,未有經常到ESD Life,所以遲遲未有回覆大家既留言,實在非常抱歉﹗. . . 各位所需既sample已經send晒比大家,至於個別朋友既問題,我唔響呢到回覆哪,你地可以響收到我email之後再直接email問我丫,我會盡我所知回覆你地。

主祐﹗

上年期第十四主日–"有我的恩寵為你夠了"(格後12:9)
回頂端
CLEW
XXX.XXX.200.69

發表發表於: Mon Jul 16, 2012 12:04 pm

主佑!
可否forward第一式及第三式program?
其實我兩都是天主教徒,但由於聖堂時間所限,
可能不得不選擇第三式。
Understand you’re very busy; really appreciate your help.
Thank you!! God bless!!

clemlam@hotmail.com
回頂端