發表主題 回覆文章
BK Chui
XXX.XXX.217.113

發表發表於: Sun Jun 03, 2012 10:52 am

廣告贊助 [隱藏]
Can u please PM the details to me.
回頂端
YANSODA
XXX.XXX.161.222

發表發表於: Tue Jun 12, 2012 11:14 pm

Could you please PM me the information?
Thank you
回頂端
Winnie@ka
XXX.XXX.93.6

發表發表於: Wed Jun 13, 2012 4:43 pm

Please kindly pm me, many thanks.
回頂端
Lulu_totoro
XXX.XXX.7.79

發表發表於: Fri Jun 15, 2012 10:53 am

Can you PM the details to me please? Thanks.
回頂端
FishyBride
XXX.XXX.187.46

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 11:40 am

Could you kindly private message me more details? Thanks!
回頂端
朱小婷
XXX.XXX.27.59

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 11:52 am

Quie 寫到:
由上年開始,身邊的朋友一個一個都接著結婚了。所以我都算是最近閱婚禮無數的人。朋友結婚,固然是好開心la。而我特別留言的目的是想同大家分享一下最近一次參加婚禮的感受!!

當天去到的時候,其實同以往的習慣差不多,在Foyer影相………出面所有的佈置都是以花為主,不過……又唔係好普通,個feel都唔錯的,仲有少少的花香味tim。而入到ball room,個feel就好鮮明。 一陣陣的花香﹑簡單的佈置﹑配合燈光的效果,令人有一種不可忽略的舒適感 (同我認識的新娘有相似的感覺)!! 正正因為呢一種的感覺,讓我同一齊去的朋友仔在當日玩得好開心,即使新人唔係可以經常陪我地,但是都有種時時刻刻同佢地好close的感覺。NICE~

我的結論是,只要佈置得與自己的感覺相符,就已經可以令賓客在當日盡情享受屬於你的party了!!

P.S.: 我特別拎咗當日佈置公司的資料,如大家有興趣的,可以話我知,我再SEND INFORMATION 俾大家。

Plz pm me...my e-mail is

cindychu478@hotmail.com
回頂端
Our20131115
XXX.XXX.235.97

發表發表於: Mon Jun 18, 2012 8:41 am

Can you pls send me the info?

maggielmk85@gmail.com

Thanks a lot!
回頂端
PJP33
XXX.XXX.28.192

發表發表於: Wed Jun 20, 2012 6:21 pm

Hi Can you please PM me the details?
Thanks much!
回頂端
kay123123
XXX.XXX.72.129

發表發表於: Tue Jul 03, 2012 4:53 pm

can u email me with details?
k826@msn.com
thanks!
回頂端
yanbebe
XXX.XXX.128.47

發表發表於: Wed Jul 04, 2012 9:32 pm

Hi can u pm me pls thanks

taiyanyan@yahoo.com.hk
回頂端