發表主題 回覆文章
willdebby
XXX.XXX.43.107

發表發表於: Sat Feb 25, 2012 5:03 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi all,

我婚期係2013年3月24日呀~book咗酒席、pre-wedding、big day ge衫..上到第4堂婚輔~而家搵緊教堂...苦惱中~~

大家都努力呀!

Very Happy
回頂端
hello_brenda
XXX.XXX.28.199

發表發表於: Tue Mar 06, 2012 4:40 pm

原本諗住2012年年尾,點知間間教堂都FULL左,問到2013年2月,我想問有冇非教友去BOOK都同我咁呀? 間間都話自己教友優先。
回頂端
Agnes mi
XXX.XXX.31.61

發表發表於: Thu Mar 08, 2012 5:37 pm

My big day : 2013/12/14

除左book 酒店外,咩都未做~
我都唔係大教會,所以都要周圍搵教堂,但以家d教堂好貴呀>_<
大家可唔可以分享下心儀0既教堂呀~
回頂端
Siuhoi
XXX.XXX.14.37

發表發表於: Mon Mar 12, 2012 2:59 pm

大家好
My Big Day:13年12月28日
啱啱尋日wedding expo book左鴻星擺酒
其他咩都未開始攪
都煩惱緊o係邊行禮
回頂端
lingpig07
XXX.XXX.137.99

發表發表於: Sun Apr 08, 2012 10:12 pm

我都係24-3-2013。大家都是基督徒,很開心!
我未開始做婚輔,教堂也未定,緊張得發惡夢呢!
度主帶領我們!加油站;)

willdebby 寫到:
hi all,

我婚期係2013年3月24日呀~book咗酒席、pre-wedding、big day ge衫..上到第4堂婚輔~而家搵緊教堂...苦惱中~~

大家都努力呀!

Very Happy
回頂端
willdebby
XXX.XXX.43.107

發表發表於: Mon Apr 09, 2012 5:40 pm

哈哈~真係開心~有同一天結婚ge朋友!
唔洗緊張ge~慢慢搞..好快可以搞掂﹗ 星期日真係比較難book到教堂,而且我本身唔係屬於大宗派ge教會,都無咩優惠價book church~不過能夠行教堂係基督徒ge一個福份及見證,比貴少少都值得ge!
加油呀 ! 得閒喺到分享下,互相支持啦~
祝福你哋!

lingpig07 寫到:
我都係24-3-2013。大家都是基督徒,很開心!
我未開始做婚輔,教堂也未定,緊張得發惡夢呢!
度主帶領我們!加油站;)

willdebby 寫到:
hi all,

大家都努力呀!

Very Happy
Laughing Very Happy
回頂端
Pigletoli
XXX.XXX.137.128

發表發表於: Mon Apr 09, 2012 8:26 pm

我同你一樣都唔係大教會,我就睇價錢做人。
心儀就有旺角長老堂,你呢?
Agnes mi 寫到:
My big day : 2013/12/14

除左book 酒店外,咩都未做~
我都唔係大教會,所以都要周圍搵教堂,但以家d教堂好貴呀>_<
大家可唔可以分享下心儀0既教堂呀~
回頂端
Marian Wong
XXX.XXX.241.100

發表發表於: Mon Apr 16, 2012 1:57 pm

Siuhoi 寫到:
大家好
My Big Day:13年12月28日
啱啱尋日wedding expo book左鴻星擺酒
其他咩都未開始攪
都煩惱緊o係邊行禮

你好呀 ~ 我大日子都係13年12月28號
岩岩book左酒樓 , 教堂都係岩岩開姑搵
回頂端
penpen113
XXX.XXX.245.178

發表發表於: Thu Apr 19, 2012 1:01 pm

我的婚期是2013-2月24日(日)
已BOOK了天澄閣擺酒
上星期亦剛收到教堂的confirm,定了在信義會天恩堂行禮

婚輔已上了三次~是心暖心的

大家加油~~
回頂端
Pigletoli
XXX.XXX.27.211

發表發表於: Sat Apr 21, 2012 10:55 pm

I haven't start to apply the church, is that too late?

penpen113 寫到:
我的婚期是2013-2月24日(日)
已BOOK了天澄閣擺酒
上星期亦剛收到教堂的confirm,定了在信義會天恩堂行禮

婚輔已上了三次~是心暖心的

大家加油~~
回頂端