發表主題 回覆文章
熊貓佳佳
XXX.XXX.222.184

發表發表於: Fri Mar 30, 2012 11:36 am

廣告贊助 [隱藏]
annaannas 寫到:
我們倆人都是天主教,不件知哪一式,可以send 程序俾我

Dear annannas,

主內平安﹗

若兩位都是天主教徒,會選用第一式,即婚配聖事感恩祭"(彌撒)。. . . 你留個email比我send D sample比你丫﹗

主祐﹗
回頂端
luanbaby
XXX.XXX.132.7

發表發表於: Tue Apr 03, 2012 4:23 pm

你好呀!我是用第三式的.
請問你可否send 那些資料給我嗎?

E-Mail : luanpoon@hotmail.com

我想要有關:
婚禮場刊(禮儀、經文、選曲)
觀禮邀請咭sample(除左觀禮,同日會擺酒的資料 )
回頂端
晴屺
XXX.XXX.33.132

發表發表於: Thu Apr 05, 2012 9:39 am

你好呀~~我倆只有一方是教徒, 是在外國受洗的, 照可以在hk行禮嗎?
可以send details俾我嗎?

ashley_170cm@yahoo.com.hk

其實只有1 hr 時間, 有冇須要請choir 呢? 我未係hk返過mass

Many thankSss
回頂端
豬仔洪
XXX.XXX.236.111

發表發表於: Mon Apr 09, 2012 9:45 pm

Dear 熊貓佳佳,

我跟未來老公都是天主教徒,希望你能SEND相關資料給我,十分感謝你的幫忙^^

主佑!
回頂端
cattycat
XXX.XXX.157.1

發表發表於: Thu Apr 12, 2012 11:28 am

Hello,

我們倆人都是天主教
你可否send 那些資料給我嗎?
婚禮場刊(禮儀、彌撒、選曲)
Thank you

karen.ylw@gmail.com
回頂端
熊貓佳佳

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 12:40 pm

luanbaby 寫到:
你好呀!我是用第三式的.
請問你可否send 那些資料給我嗎?

E-Mail : luanpoon@hotmail.com

我想要有關:
婚禮場刊(禮儀、經文、選曲)
觀禮邀請咭sample(除左觀禮,同日會擺酒的資料 )

Dear luanbaby,

主內平安﹗

Sorry﹗遲來回覆,還望見諒﹗

有關第三式的sample已經電郵給你,如有任何問題,可以再與我聯絡﹗

主祐﹗
回頂端
熊貓佳佳

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 3:19 pm

晴屺 寫到:
你好呀~~我倆只有一方是教徒, 是在外國受洗的, 照可以在hk行禮嗎?
可以send details俾我嗎?

ashley_170cm@yahoo.com.hk

其實只有1 hr 時間, 有冇須要請choir 呢? 我未係hk返過mass

Many thankSss

Dear 晴妃,

主內平安﹗

外國領洗無問題,只要你地向堂區出示有關領洗證明便可以。. . . 至於choir,婚禮當中無指定必須要有choir,不過好老實咁講,有choir唱歌既婚禮氣氛係好好多,而亦為出席既非教友親友會無咁悶。

有關第3式既sample已經email左比你,如果有乜唔明or問題,可以再聯絡我﹗

主祐﹗
回頂端
熊貓佳佳

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 3:26 pm

豬仔洪 寫到:
Dear 熊貓佳佳,

我跟未來老公都是天主教徒,希望你能SEND相關資料給我,十分感謝你的幫忙^^

主佑!

Dear 豬仔洪,

主內平安﹗

無問題丫﹗你地會用第1式,不過麻煩你留個email比我丫﹗^^

主祐﹗
回頂端
熊貓佳佳

發表發表於: Fri Apr 13, 2012 4:25 pm

cattycat 寫到:
Hello,

我們倆人都是天主教
你可否send 那些資料給我嗎?
婚禮場刊(禮儀、彌撒、選曲)
Thank you

karen.ylw@gmail.com

Dear cattycat,

主內平安﹗

有關第1式既sample已經send左比你,如果有乜唔明or問題,你可以再聯絡我﹗

主祐﹗
回頂端
Carrie&Ricky
XXX.XXX.213.129

發表發表於: Thu Apr 26, 2012 8:47 am

Hi, 我對找司琴, choir資料都有困難. 請問可否介紹?

Thanks a lot.
回頂端